Εκτέλεσαν άνδρα στη Βούλα – Ερευνάται σύνδεση με την επίθεση στον Πειραιά

Εκτέλεσαν άνδρα στη Βούλα – Ερευνάται σύνδεση με την επίθεση στον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα, μέσα σε αυτοκίνητο, στη Βούλα. Ο άνδρας φέρεται να έχει πυροβοληθεί, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε το θύμα ήταν σταθμευμένο στο Πανόραμα της Βούλας, στην οδό Τροίας, και εντοπίστηκε περίπου στις 8 το βράδυ. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

λκξη

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια. Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα μέσα στο αυτοκίνητό του. Το θύμα επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Το θύμα ήταν παντρεμενο με παίκτρια ριάλιτι, το οποίο προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Η δολοφονία έγινε έξω από το σπίτι του, και εκείνη την ώρα μέσα σε αυτό βρίσκονταν τα δύο μικρά παιδιά του.

ιθυ

Η πρώτη σκέψη των αστυνομικών ήταν να διακριβώσουν εάν το περιστατικό αυτό έχει σχέση με το μαφιόζικο καρτέρι που είχαν στήσει άγνωστοι στον 38χρονο, στον Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης, το οποίο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/346067-Ektelesan-andra-ste-Boyla-Ereynatai-syndese-me-ten-epithese-ston-Peiraia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...