Εκτός ΔΗΜΑΡ Βουδούρης-Μουτσινάς

Εκτός ΔΗΜΑΡ Βουδούρης-Μουτσινάς
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη έκανε γνωστό, πως οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς τίθενται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Είχε προηγηθεί η δήλωση των δύο βουλευτών ότι, θα συνταχθούν με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνεται ότι, οι κ.κ. Βουδούρης και Μουτσινάς επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος, έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο.

«Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις, αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καταστατικό της ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει πρόβλεψη περί διαγραφής βουλευτή από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Η κυβέρνηση θα πέσει αν δεν ρίξουμε φως στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, υπογράμμισε νωρίτερα σε δηλώσεις του στο Σκάι  ο Οδυσσέας Βουδούρης. Παράλληλα έθεσε θέμα στροφής της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, το οποίο όπως είπε, πρέπει να τεθεί σε συνέδριο του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...