Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού ο Φωτήλας

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού τέθηκε ο Ιάσων Φωτήλας.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε ότι ο Ιάσων Φωτήλας ετέθη εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

Με τιμή,

Σταύρος Θεοδωράκης

Πρόεδρος της Κ.Ο “Το Ποτάμι”», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στην επιστολή του.

Πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού αποτελείται από εννέα βουλευτές.

Η πρόταση για συνεργασία με τη Ν.Δ. έφερε τη διαγραφή

Η πρόταση του Ιάσονα Φωτήλα για συνεργασία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του κόμματος.

Μάλιστα, ο βουλευτής είχε έρθει σε σύγκρουση με τον γραμματέα του

Οργανωτικού του Ποταμιού, Παντελή Αβραμίδη, έπειτα από την  πρόταση του τελευταίου για συνεργασία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας σε σημερινή δήλωση του Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος τον κατηγόρησε για ασκήσεις λάσπης, ο Παντελής Αβραμίδης σημείωσε:

«Πράγματι το Ποτάμι είναι “ένα φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα”. Δεν τρώει όμως κουτόχορτο. Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου τη μια μέρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ότι «σκέφτομαι να πάω στη Νέα Δημοκρατία, τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...