Εκτός λειτουργίας η σελίδα του Δήμου…Δείτε γιατί.

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί η ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας,

Ο λόγος είναι ότι μια αναβάθμιση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από τον τεχνικό που έχει αναλάβει την συντήρησή της, απαιτούσε μια ενέργεια από τον  τεχνικό του Σύζευξης  ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η αναβάθμιση η οποία έπρεπε να γίνει εδώ και μέρες αποφασίστηκε να γίνει την Παρασκευή που ήταν αργία ούτως ώστε σε περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά όπως  και έγινε   να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν  κάποιος πολίτης επιθυμούσε να  ενημερωθεί ή να κατεβάσει κάποιο έγγραφο που θα ενδιέφερε από τη σελίδα του Δήμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη σελίδα του Δήμου δεν μπορεί κάποιος να εξυπηρετηθεί online καθώς δεν διαθέτει τέτοιου είδους υπηρεσία πλην μόνο ενημερώσεων , αποφάσεων, Προκηρύξεων ,ανακοινώσεων  και χρήσιμων πληροφοριών για τις υπηρεσίες (τηλέφωνα –διευθύνσεις) καθώς και διάφορα στοιχεία για κάποιον που θα επισκεφθεί τη Ναυπακτία. Βέβαια αυτή η προοπτική στο μέλλον θα αποτελούσε σπουδαία αναβάθμιση ούτως ώστε εκτός από ενημερώσεις να είναι περεταίρω χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των υπηρεσιών του Δήμου.

Η αποκατάσταση του προβλήματος απαιτεί κάποια ενέργεια όπως αναφέραμε από το Σύζευξης και αναμένεται μέσα σε 48 ώρες από την Παρασκευή να αποκατασταθεί και η σελίδα να επανέλθει κανονικά σε λειτουργία. Σε ερώτηση μας γιατί δεν υπάρχει στην σελίδα δεν αναφέρεται ότι γίνεται αναβάθμιση , η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν μπορεί να το παρέχει το Σύζευξης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...