Ελένη Μενεγάκη: Έτοιμη να καταφύγει στα δικαστήρια

Ελένη Μενεγάκη: Έτοιμη να καταφύγει στα δικαστήρια
Όσο περνά ο καιρός η «κόντρα» της αγαπημένης παρουσιάστριας με τους παπαράτσι ολοένα και μεγαλώνει…
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι φωτογραφίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πριν από την έναρξη του «πολέμου», οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύονταν στις σελίδες των περιοδικών ήταν -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακές. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, μακιγιαρισμένη στην εντέλεια και με αψεγάδιαστο κορμί είχε γίνει φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού αλλά και η λατρεμένη όλων των γυναικών. Φωτογραφίες που τόνιζαν τη θηλυκότητά της, σαν να ήταν ένα διάσημο top model, ενώ παράλληλα έδειχναν πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών.

Το twitter άλλαξε τα πάντα

Μπορεί κατά τη διάρκεια των εκπομπών της να μη θέλει να δείξει το παραμικρό και να είναι η γνωστή Ελένη, αυτή που κατέκτησε δίκαια τον τίτλο της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης, όμως όταν τα φώτα σβήνουν έρχεται και η έκρηξη. «Κάποιοι θέλουν να με ξεφτιλίσουν» ουρλιάζει, βλέποντας τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. Το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι! Οι τοίχοι του στούντιο δείχνουν πολύ λεπτοί για να «σταματήσουν» τις φωνές της.

Την προτρέπουν να καταφύγει στη λύση αγωγών

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο η Μενεγάκη που δεν κρύβει την οργή της για τις συγκεκριμένες «απαγορευμένες» φωτογραφίες. Έξαλλος είναι και ο σύντροφός της, που από την αρχή του δεσμού του με την «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης είχε εκφράσει τη δυσφορία του γι’ αυτό το ανελέητο κυνήγι από τους παπαράτσι.

Ο Ματέο, μάλιστα, είναι εκείνος που λέει στην πανέμορφη παρουσιάστρια ότι ίσως θα πρέπει ο πόλεμος αυτός να οδηγηθεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ήρθε πλέον η ώρα να ξεκινήσει η ίδια τις αγωγές.

Η Ελένη, όμως, είναι ακόμα πάρα πολύ διστακτική για κάτι τέτοιο.

Ένας πόλεμος που συνεχίζεται…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...