Ελένη Μενεγάκη: Ο Ματέο και το… μονόγραμμα στον λαιμό για χάρη του (Φωτογραφία-Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Ο Ματέο και το… μονόγραμμα στον λαιμό για χάρη του (Φωτογραφία-Βίντεο)
Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της για τον Ματέο Παντζόπουλο και είναι πιο χαλαρή από ποτέ σε ότι έχε να κάνει με την σχέση της αυτή, ακόμα και αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η παρουσιάστρια όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, έκανε μια εμφάνιση φορώντας μαύρο παντελόνι, λευκό μπλουζάκι και στον λαιμό ένα μεγάλο…

«Μ», το αρχικό του συντρόφου της, Ματέο Παντζόπουλου. Η Ελένη χαμογελά στον φακό και προχωρά.

Μέχρι τώρα την είχαμε δει να φορά στον λαιμό της τα ονόματα των παιδιών της, τα αρχικά τους και το δικό της αρχικό. Πλέον φόρεσε και το αρχικό του Ματέο.

ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

H Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου της αγαπημένης της κουμπάρας Νατάσσας Θεοδωρίδου. Eδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού διανύει την πιο δημιουργική φάση της ζωής της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια φέτος έχει αποφασίσει να αφιερώσει αρκετό χρόνο όχι μόνο στη δουλειά και την οικογένεια, αλλά και για να περιποιηθεί τον εαυτό της, και κάνει τα πάντα για να αποκτήσει το κορμί που επιθυμεί.

Καθημερινά κάνει εντατική γυμναστική και ειδικότερα πιλάτες και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει ήδη να είναι εμφανή!

Μάλιστα η δήλωση της στην τελευταία της εμφάνιση στην παρουσίαση δίσκου της Νατάσσας Θεοδωρίδου “Τα κάνω όλα αυτήν την περίοδο” δείχνει το πόσο πολύ την ενδιαφέρει να συντηρλησει την καλή της εμφάνιση.

Η Ελένη νιώθει έτοιμη ακόμα και να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, αλλά όπως δηλώνει, δεν την αφήνει κανείς να το κάνει!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...