Ελεύθερη με όρους η 25χρονη κατηγορούμενη για τους Πυρήνες της Φωτιάς

Ελεύθερη με όρους η 25χρονη κατηγορούμενη για τους Πυρήνες της Φωτιάς
Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η νεαρή, η οποία αντιμετωπίζει αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή στην οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί οπλισμού, αρνήθηκε ενώπιον του Ειδικού Εφέτη ανακριτή – αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, τις κατηγορίες σε βάρος της και δήλωσε ότι δεν ανήκει στον αναρχικό χώρο και πως αμφισβητεί τα ευρήματα της αστυνομίας που την εμπλέκουν στην υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι η 25χρονη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης συναναστροφής με κατηγορουμένους για συμμετοχή στην οργάνωση.

Από τον τελευταίο όρο εξαιρέθηκε ο σύντροφος της 25χρονης, που είναι κατηγορούμενος, ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» και είναι επίσης ελεύθερος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...