Ελ. Πετρουλάκη: Δύο φορές έχασα παιδί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ελ. Πετρουλάκη: Δύο φορές έχασα παιδί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
«Ήταν οδυνηρό. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου».
Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια και την οδήγησαν να κλείσει την αλυσίδα γυμναστηρίων της, τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν, αλλά και για τη σχέση της με το χρόνο μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Σχετικά με την απόφαση να κλείσει τα γυμναστήριά της η ίδια είπε: «Έπρεπε να μοιράσω τις ευθύνες. Αποφάσισα, λοιπόν, η επιχείρησή μου να αλλάξει μορφή όσον αφορά της υπηρεσίες της και έτσι ενσωματωθήκαμε με μια άλλη αλυσίδα γυμναστηρίων. Διανύουμε μια άλλη εποχή και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε όλους τους τομείς, οπότε χρειάζεται να βλέπεις μπροστά», ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως πέρασε οικονομικές δυσκολίες: «Και ποιος δεν πέρασε; Συντήρησα την κατάσταση με ιδρώτα και αίμα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Προσπάθησα να δώσω την καλύτερη λύση για την επιχείρηση, γιατί εργαζόταν πολλά άτομα και είχα ευθύνη απέναντι στο προσωπικό».

Μίλησε ακόμα για τη σχέση της με τον χρόνο: «Τώρα πια δεν τον φοβάμαι. Θα αισθανόμουν φοβία, αν ήμουν 40 ετών και δεν είχα κάνει παιδιά. Οι κόρες μου δεν είναι απλώς η συνέχειά μου, αλλά το νόημα της ζωής μου» εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη, τονίζοντας: «Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν νιώσω ότι το έχω ανάγκη. Δεν είμαι υπερβολική όμως. Θεωρώ πως το ωραιότερο είναι να μη φαίνεται αυτό που κάνεις. Προτιμώ τις θεραπείες με λέιζερ για σύσφιξη δέρματος, παρά να καταφύγω σε ακραία πράγματα».

Η Ελένη Πετρουλάκη, επίσης, αποκάλυψε στο «ΕΓΩ Weekly» πως στο παρελθόν είχε δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες που της κόστισαν ψυχολογικά: «Δυο φορές έχασα παιδί που κυοφορούσα σε σχετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήμουν χάλια ψυχολογικά όταν συνέβη. Ήταν οδυνηρό. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου. Πλέον έχω επιλεκτική μνήμη» και συμπλήρωσε: «Καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που δεν μπορείς να το αποκτήσεις με τίποτα, παρά μόνο αν θέλει ο Θεός. Για κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει ένα παιδί είναι σοκαριστικό γεγονός».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...