Ενημέρωσε τον Παπούλια σήμερα ο πρωθυπουργός

Ενημέρωσε τον Παπούλια σήμερα ο πρωθυπουργός
«Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για σκληρή δουλειά και ανάπτυξη», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
«Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» για τα αποτελέσματα του Eurogroup», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στο Eurogroup επετεύχθη μία πολύ καλή συμφωνία για την χώρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτή την στιγμή η χώρα έχει εχθρό την ανεργία και σύμμαχο την ρευστότητα, η οποία θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη, δικαιοσύνη αλλά και αξιοκρατία.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς «είναι στο χέρι μας να βγούμε από την κρίση και θα το πετύχουμε. Θα το πετύχουμε, θα τα καταφέρουμε ενωμένοι».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να πετύχει το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας.

«Πρέπει να φέρετε κοινωνική δικαιοσύνη», συνέστησε στον πρωθυπουργό, «για να ελαφρύνουν τα βάρη που σηκώνει ο λαός σαν αχθοφόρος».

Ο κ. Σαμαράς θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...