Στο πλαίσιο της ολοένα και αυξανόμενης ζήτησης για ενημέρωση σχετικά με νέα επενδυτικά προγράμματα στον κλάδο της ενέργειας και συγκεκριμένα των φωτοβολταϊκών με σκοπό τον ενεργειακό συμψηφισμό (Net Metering) ή την πώληση (Φ/Β Πάρκα), η ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή οργανώνει ενημερωτική παρουσίαση.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2021 , στην πόλη της Ναύπακτου, στο ξενοδοχείο Αμαρυλλίς, πλατεία Λιμένος και ώρα 5μ.μ. με βασικό εισηγητή τον διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό και γενικό διευθυντή της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή, κ. Γεώργιο Νίκια και τεχνικό συνεργάτη στην Ναύπακτο τον κ. Ανδρέα Ντότσικα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο 210-6655540 για κράτηση θέσεων (περιορισμένες). Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της πανδημίας.

Διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί – εξειδικευμένοι και πολύπειροι τεχνικοί, πιστοποιημένοι κατά το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PVTRIN, στελεχώνουμε την Ελληνική εταιρεία ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ με σκοπό τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα, ενεργώντας δυναμικά στον τεχνικό χώρο εντός και εκτός Ελλάδος. Καταρτισμένοι στο χώρο από το 2008 και πιστοποιημένοι, στοχεύουμε σε τίμια και αποδοτική παροχή υπηρεσιών διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μεράκι και σεβασμό στις ανάγκες σας στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων.

ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή
Καραϊσκάκη 53 – Γλυκά Νερά Αττικής
2106655540 – [email protected]



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...