ΕΝΤΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ!!!

ΕΝΤΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι
Τα καταστήματα άνοιξαν, τα νησιά, τα δρομολόγια/ταξίδια ελευθερα ξανά, η εστίαση, οι καφετέριες, τα ξενοδοχεία κ.α. ναι μεν με περιοριστικά μέτρα αλλά θα ξαναλειτουργήσουν… όλα θα ξαναμπούν στους ρυθμούς τους δηλαδή ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ “ΔΙΝΟΥΜΕ” ΤΟ ΡΥΘΜΟ… Σκεφτήκατε κύριοι κυβερνώντες εμάς, ή δεν μας έχετε καν στο πρόγραμμα; Εφόσον βρήκατε λύσεις σε όλους τους επαγγελματικούς/επιχειρησιακούς κλάδους, γιατί δεν βρίσκετε και για το δικό μας κλάδο;; Είμαστε άνεργοι οι περισσότεροι πριν τις Απόκριες δηλαδή απο 23 Φεβρουαρίου και μετά και αν πάμε όπως λέτε θα ξαναδουλέψουμε τον Μαη-Ιούνη 2021!!! Εμεις δεν έχουμε οικογένειες και υποχρεώσεις;; Πως θα ζήσουμε;; Καταργήσατε τις εκδηλώσεις και πανηγύρια… σκεφτήκατε πίσω απο μια ακύρωση εκδηλωσης ή πανηγυριού, καταρχήν καταλύεται κάθε μορφή παραδοσιακών ηθών και εθίμων που τα κρατάει ο λαός μας εκατοντάδες χρόνια… πίσω απο μια εκδήλωση ή πανηγύρι είναι οι Πολιτιστικοί Συλλογοι που παράγουν έργο σε καθε τόπο και περιμένουν αυτη την εκδήλωση μια φορά το χρόνο… επίσης ειναι και ο ιδιώτης που έχει το καφενείο στο χωριό και περιμένει κι αυτός το πανηγύρι για να μπορέσει να ζησει την οικογένειά του και να κρατήσει ανοιχτό το μαγαζί του όλο το χρόνο (αφού το χειμώνα δεν υπάρχουν πλεον παρά λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι στα χωριά)… και είμαστε και εμείς οι κατα κύριο και μοναδικό επάγγελμα μουσικοι/τραγουδιστές και πίσω/μαζί με εμάς είναι τόσες οικογένειες : ηχολήπτες, τεχνικοί, σερβιτόροι, εξοπλισμός (καρέκλες, τραπέζια κ.α.), καταστήματα τροφίμων (κρεοπωλεία, φούρνοι, παντοπωλεία κ.α.) και ένα σωρό ακόμα επαγγέλματα που εχουν άμεση σχέση με εμάς!
Λάβετε υπόψιν σας οτι ακυρώθηκαν όλοι οι γάμοι απο Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο, δηλαδή το 40-50% της δουλειάς μας και της δουλειάς των κεντρων, κτημάτων, ανθοπωλείων, ειδών ενδυσης και υπόδησης κ.α.
Όπως λοιπόν σκεφτήκατε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, έτσι να δώσετε μια λύση και σε εμάς!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ κ.α. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!!
Το Σωματείο μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με καλλιτέχνες του κλάδου μας και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούμε!
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Π.Ι.ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...