Εντός της εβδομάδας η απόφαση για εκδίκαση αγωγής κατά της Μαντόνα

Εντός της εβδομάδας η απόφαση για εκδίκαση αγωγής κατά της Μαντόνα
Μέσα στην εβδμάδα θα αποφασίσει το δικαστήριο για την εκδίκαση αγωγής κατά της Μαντόνα για την υποστήριξη που έδειξε προς τους ομοφυλόφιλους στην Αγία Πετρούπολη.
«Η αγωγή κατά της τραγουδίστριας Μαντόνα κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εντός πέντε ημερών για το αν θα την κάνει δεκτή», δήλωσε η αξιωματούχος του δικαστηρίου Μοσκόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, Τατιάνα Σένκο.

Οι ενάγοντες, ακτιβιστές υπερεθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Νέα Μεγάλη Ρωσία και το Συνδικάτο Ρώσων Πολιτών, θεωρούν προσβλητικές τις δηλώσεις της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία τάχθηκε υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε σε αυτήν την πόλη στις 9 Αυγούστου.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι η Αμερικανίδα σταρ προσέβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων, δείχνοντας εικόνες από σπασμένους σταυρούς κατά τη συναυλία αυτή. «Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης», πρόσθεσε η Σένκο, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης που ζητούν.

Ωστόσο ο δικηγόρος των εννέα εναγόντων, ο Αλεξάντερ Ποτσούγεφ, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε την Παρασκευή ότι η αποζημίωση που θέλουν να ζητήσουν από την Μαντόνα ανέρχεται σε 333 εκατ. ρούβλια (8,5 εκατ. ευρώ).

ΔΙΕΘΝΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...