ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 5 – 3

Ένα υπέροχο αγώνα απόλαυσαν οι πολλοί φίλαθλοι που αγνοώντας την βροχή βρέθηκαν στο γήπεδο Ευηνοχωρίου να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και ΔΟΞΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
   Οι δύο ομάδες ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο με την επιθετική τους δραστηριότητα και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν , αλλά και με τις ανατροπές στην διακύμανση του σκορ αποθεώνοντας τον σκόρερ Πιστιόλη Κώστα για την εξαιρετική του εμφάνιση πετυχαίνοντας χαρτ τρικ που τον ανεβάζει στην κορυφή των σκόρερς.
Στο 3’ άνοιξε ο χορός των γκολ με τον Πατρινό Μ. σε έξοχη πάσα στον Αλεξανδρόπουλο Α. και ο τελευταίος από πλάγια θέση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 19’ με απ’ ευθείας φάουλ ο Συρροκώστας Κ. φέρνει το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1
Στο 24’ ο Ρισβάς Ν. πετυχαίνει την ανατροπή του σκορ με ατομική του προσπάθεια και εν μέσω πανηγυρισμών κάνει το 1-2
Στο 41’ ο Χασιώτης Χ. χάνει την ευκαιρία να αυξήσει το σκορ για τους φιλοξενούμενους , στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Διαμαντόπουλου Ν.
Στο 44’ ο Πιστιόλης Κ. με εκπληκτικό γκολ ισοφαρίζει το σκορ σε 2-2
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (45’) ο συνήθης ύποπτος  Πιστιόλης Κ. πετυχαίνει νέα ανατροπή στέλνοντας την ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ στα αποδυτήρια με 3-2
Στο 70’ ο Τρικαλινός Δ. με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα κάνοντας το 3-3
Ο Πιστιόλης Κ. όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έτσι στο 80’ με μια επέλαση κάνει το 4-3 με τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν μέσα στη βροχή.
Ο επίλογος γράφηκε απ’ τον κρητικό της Ένωσης , Ντζιβανάκη Ι. που με ατομική προσπάθεια σφράγισε το σκορ σε 5-3
   Ένας πραγματικά υπέροχος αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες , με την ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ να απαντά και να απογοητεύει όσους περίμεναν να μην συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα. Η ιστορία που κουβαλάει αυτή η ομάδα όμως , καθώς και η στήριξη και η αγάπη του κόσμου δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί τα παιδιά αυτά που έδωσαν και δίνουν την ψυχή τους για την ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ.
    Πολύ καλή η διαιτησία που αποτελούνταν απ’ τους Ρεντίφη Λ. , Στεφανίδη Η. , Λαθύρη Ι.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ : Διαμαντόπουλος Ν. , Ντζιβανάκης Ι. , Σχώρης Δ. , Στεφόπουλος Φ. (68’ Μπερτσιάς Κ.) , Πατρινός Η. , Μωραΐτης Λ. , Πανόπουλος Π. , Κολτσίδας Α. , Αλεξανδρόπουλος Α. , Πιστιόλης Κ. (88’ Κουτσοντέμος Ε.) , Μανίκας Κ. (89’ Κυτάγιας Ι).ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ : Τσάμης Α. , Χασιώτης Σ. , Κανταρέλος Ν. , Μπότας Σ. (50’ Κανταρέλος Δ.), Καστανάς Ν. , Κερανούδης Δ. (78’ Μάτσικας Γ.) , Συρροκώστας Κ. , Χασιώτης Χ. (55’ Τόλης Π.) , Φλάκας Ι. , Ρισβάς Ν. , Τρικαλινός Δ.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...