Δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον η θλιβερή εικόνα και ο κατήφορος της δημοτικής αρχής όπως όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν. Μέσα από αλλεπάλληλες πλέον επικίνδυνες κουτοπονηριές και για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους, βάζουν ταφόπλακα σε κάθε είδους πρόοδο και ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια, καταργώντας ή υπονομεύοντας οι ίδιοι μεγάλα έργα βασικών υποδομών.

Τελευταίο κατόρθωμα η οριστική απώλεια που επισήμως επιβεβαιώθηκε και από τους ίδιους του ποσού των 1.800.000€ από το πρόγραμμα Interreg. Το ποσό αυτό εξασφαλίσαμε το 2019 για την δημιουργία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΎ ΈΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΣΚΑΦΩΝ ΕΚΑΤΌ ΘΈΣΕΩΝ στο Γρίμποβο. Λόγω της ανεπάρκειας τους όμως μετέφεραν τα χρήματα, για την δημιουργία λιμένα αλιευτικών σκαφών στη Βαριά και με σκοπό να μεταφέρουν εκεί τις βάρκες του σημερινού ιστορικού λιμανιού, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησαν. Ούτε και αυτό το κατάφεραν τελικά.

Για να χρυσωθεί το χάπι όμως η Περιφέρεια θα διαθέσει αντίστοιχο ποσό για το “στρατηγικό διακρατικό” έργο: «προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του αστικού κέντρου της Ναυπάκτου»( δηλαδή πράσινο, παγκάκια κλπ., καθρέφτες για τους ιθαγενείς), καθώς και ένα μικρό αλλά σημαντικό έργο, με έτοιμη μελέτη από το 2018 στη θητεία μας, την πίστα (BMX, SCATE κλπ.) για τους νέους στο Γρίμποβο, το οποίο λόγω ωριμότητας ούτως η άλλως θα χρηματοδοτούταν.

Αυτό όμως που επισύρει τον θυμό του κόσμου είναι ότι προετοιμάζουν και επιμένουν στον αλιευτικό λιμένα, έργο που το παραπέμπουν στο μελλοντικό Εθνικό ή Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Αυτό σημαίνει ότι για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, που ούτε να το προφέρουν δεν τολμούν, σταματάει κάθε συζήτηση για την επόμενη τουλάχιστον επταετία. Ένα έργο που θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το 2023 και θα έβαζε τη Ναύπακτο σε τροχιά ανάπτυξης, επιπέδου σύγχρονης πόλη όπως της αρμόζει, αρμονικά συνδεδεμένο με την ομορφιά και την ιστορία της.

ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ = ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ = ΠΑΓΚΑΚΙΑ!!!!

Ανεκδιήγητοι, μοιραίοι και επικίνδυνοι πλέον για την πόλη και το Δήμο μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...