Η Παράταξη Λουκόπουλου απαντά με ανακοίνωσή της στο διαγωνισμό του ΧΥΤΥ

Αγαπητοί φίλοι της Συνεργασίας Πολιτών

  • Απ’ ότι φαίνεται αποφασίσατε να γιορτάσετε την Πρωταπριλιά μια μέρα νωρίτερα. Έτσι εξηγείται η ανακοίνωσή σας (της 31ης Μαρτίου) η οποία βρίθει από ένα σωρό ευφάνταστες, ομολογουμένως, αναλήθειες. Ανακαλύψατε μάλιστα και εταιρείες που συνεργάζονται με την Ενωτική Πρωτοβουλία! Δεν πρόκαμαν να το κάνουν στα πέντε χρόνια της θητείας μας και το θυμήθηκαν τώρα.
  • Επίσης είναι προφανές ότι αποφασίσατε να ανάγετε το μεταξύ σας κουτσομπολιό σε πολιτική. Έτσι ανακαλύψατε ίντριγκες και διαφορές στην παράταξή μας. Μάλλον κοιτάξατε το πρόσωπο της συνδιοίκησης στον καθρέπτη. Επομένως, προκύπτει άγνοια ή σύγχυση. Και τα δύο είναι επικίνδυνα.
  • Ακόμη είναι φανερό ότι νομίζετε πως τον δήμο Ναυπακτίας τον διοικεί η Ενωτική Πρωτοβουλία. Έτσι θεωρείτε καθήκον σας να κάνετε φθηνή αντιπολίτευση, ακόμη και με φθηνές προσωπικές επιθέσεις στον Τάκη Λουκόπουλο. Ταιριάζει αλήθεια σε όλους σας αυτή η τακτική της λάσπης;

Κρίμα, αγαπητοί φίλοι, γιατί η πραγματικότητα είναι αλλού.

Η συνδιοίκηση του κουαρτέτου (Γκίζας- Μπουλές – Τσουκαλάς – Νταουσάνης) έχει την ευθύνη για την πορεία του δήμου.

Οφείλει επομένως να οδηγήσει την δημοπρασία για το μεγάλο έργο της μετατροπής του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, σε ασφαλές λιμάνι και όχι να το βουλιάξει στο ανύπαρκτο αγκυροβόλιο της Βαριάς.

Και η συνταγή γι’ αυτό είναι μία.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει πλήρης πληροφόρηση για την πορεία της δημοπρασίας (κι αφού δεν το κάνατε εσείς, το κάναμε εμείς) και να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή εταιρειών σε συνθήκες νομιμότητας (κι αυτό σας προτείναμε).

Θέλουμε να ελπίζουμε πως όλοι κατανοούμε, πόσο σημαντικά είναι τα παραπάνω.

Επισημάναμε πριν λίγες ημέρες πως η μεγάλη συμμετοχή εταιρειών, οδηγεί μέσω του ανταγωνισμού σε ταχύτερη (χωρίς ενστάσεις), καλύτερη (περισσότερες επιλογές) και φθηνότερη για το δημόσιο χρήμα (μεγαλύτερη έκπτωση), υλοποίηση του έργου. Σας ζητήσαμε να πάρετε πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν βάλαμε τρικλοποδιές, όπως συνηθίζουν οι όψιμοι φίλοι σας, διατυπώσαμε ερωτήματα και με την συμφωνία μας σας λύσαμε τα χέρια για να προχωρήσετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λυπούμαστε γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν καταλάβατε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε. Και θέλουμε να βοηθήσουμε, όχι γιατί το συγκεκριμένο έργο είναι δικό μας παιδί, αλλά γιατί είναι κρίσιμο και χρήσιμο για τον τόπο μας.

Δεν πειράζει. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Εμείς πάντως θα ξεπεράσουμε τα Πρωταπριλιάτικα εμπόδια που στήνετε και θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε και να βοηθάμε, προς όφελος της Ναυπακτίας.

Και αυτό είναι συνειδητή και μόνιμη επιλογή των μελών, των στελεχών και του επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Καλό κουράγιο σε όλους μας.

Μένουμε σπίτι, μένουμε δημιουργικοί, βοηθάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Τα καλύτερα έρχονται.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...