• Με ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Μπουλέ, μας ενημέρωσε επισήμως για το μοίρασμα των καρεκλών στον δήμο Ναυπακτίας. Ξέχασαν όσα έλεγαν στο πρόσφατο παρεθόν περί του αντιθέτου. Πήραν, μας λένε, στην μοιρασιά του καλοκαιριού τις τρεις επιχειρήσεις του δήμου και δύο εντεταλμένους συμβούλους. Αυτά σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι τα τριάκοντα αργύρια, για αυτά θα απολογηθούν και για τα υπόλοιπα στον δήμο δεν ξέρουν κάτι.
  • Προφανώς πάνω στην πρεμούρα τους να κρύψουν άλλα, ξέχασαν ότι οι τρεις επιχειρήσεις έχουν διοικητικά συμβούλια, μετόχους από άλλους φορείς και δήμους και κανονικά διοικούνται από τα συμβούλιά τους και όχι από την παράταξη του κ. Μπουλέ.
  • Οι φίλοι της ΑΔΚΝ, εισέπραξαν προφανώς τον αρνητικό αντίκτυπο του τρόπου που έγιναν οι αλλαγές στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Θέλησαν να αποστασιοποιηθούν δημοσίως από την νοοτροπία του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Έτσι στην ίδια ανακοίνωση μας ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει ενιαία δημοτική πολιτική. Ο καθένας από το κουαρτέτο της συνδιοίκησης έχει το βιλαέτι του και πορεύεται ανάλογα με τον σχεδιασμό του. Κάθε παράταξη έχει το δικό της κομμάτι και δεν ρωτούνται, ούτε εκφράζουν άποψη, μας λένε επισήμως οι φίλοι της ΑΔΚΝ.
  • Συνολική φιλοσοφία διοίκησης, αυτοδιοικητικό πρόγραμμα, κοινό  όραμα για την Ναυπακτία δεν υπάρχει. Δεν προσφέρθηκαν τέτοια εδέσματα στα μυστικά δείπνα του καλοκαιριού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΚΝ.
  • Επίσης αδειάζεται εντελώς ο υπογράφων τις αλλαγές δήμαρχος, αφού «η παράταξή μας δεν ρωτήθηκε ούτε εξέφρασε άποψη» αναφέρει ευθαρσώς η ίδια ανακοίνωση. Να το έμαθαν άραγε από την «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», όπως και οι υπάλληλοι του δήμου; Κάπως έτσι θα πάρουν αποστάσεις και στα υπόλοιπα, όπως τις καθυστερήσεις και τις λανθασμένες επιλογές τους στο έργο της ανάπλασης; Με τρικλοποδιές και κρυφτούλι στα δύσκολα, θα προχωράει η συνδιοίκηση;
  • Αγαπητοί συνάδελφοι της ΑΔΚΝ προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να πάρετε αποστάσεις από το πνεύμα της μη συνεργασίας με τους υπαλλήλους του δήμου. Όμως έτσι μας αποκαλύψατε ότι το κλίμα της ασυνεννοησίας κυριαρχεί και ανάμεσα στις διοικούσες παρατάξεις. Έτσι έγινε φανερή μία από τις βασικές αιτίες για την αναποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει την σημερινή διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας.

Δυστυχώς για την Ναυπακτία, τα τριάκοντα αργύρια δεν ήταν μια απλή συναλλαγή. Έχει επιπτώσεις. Ας ευχηθούμε να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Καλή Ανάσταση για όλους μας και σε όλα τα ανοικτά μέτωπα που έχουμε ως κοινωνία.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...