Ενωτική Πρωτοβουλία: Ο δήμος Ναυπακτίας και πάλι ξεχωρίζει, πανελλαδικά.

Ο Τάκης Λουκόπουλος , ευχαριστεί τα στελέχη της Ενωτικής πρωτοβουλίας.

Απλήρωτες παραμένουν πάνω από 9.000 σχολικές καθαρίστριες από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με πολλές από αυτές να μη μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Για απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Δεκεμβρίου ετοιμάζονται οι καθαρίστριες στα δημόσια σχολεία της χώρας, καθώς παρότι εργάζονται κανονικά από τον Σεπτέμβριο είναι «πάλι απλήρωτες Χριστούγεννα, έχουμε μπει στον τέταρτο μήνα», όπως είπε η κ. Πασχαλίδου, πρόεδρος των καθαριστριών στα δημόσια σχολεία της Αττικής, «οι καθαρίστριες δουλεύουν, ο μισθός τους δεν μπαίνει».

Και ενώ αυτά συμβαίνουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, στον δήμο Ναυπακτίας οι σχολικές καθαρίστριες πληρώνονται κανονικά!

Με πρωτοβουλία των στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (που ακόμη παραμένουν στις σχολικές επιτροπές του δήμου Ναυπακτίας), καταβάλλονται κανονικά κάθε μήνα τα οφειλόμενα, παρότι από το Δημόσιο δεν έχουν έρθει στον δήμο τα αντίστοιχα κεφάλαια!

Σε αντίθεση με αυτά που συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα, στην Ναυπακτία δεν υπάρχουν απλήρωτες καθαρίστριες.

Με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και την λήξη της θητείας των σχολικών επιτροπών, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος ευχαριστεί τα στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

  • Γιώργο Σιαμαντά (πρόεδρο σχολικής επιτροπής Αβάθμιας Εκπαίδευσης),
  • Κώστα Καρακώστα και Νατάσα Γιαννούλου (πρόεδρο και αντιπρόεδρο της σχολικής επιτροπής Ββάθμιας Εκπαίδευσης) για την καλή δουλειά που συνεχίζουν να κάνουν μέχρι και σήμερα στις σχολικές επιτροπές.

Παράλληλα απευθύνει και τις ευχαριστίες του, σε όλα τα μέλη των δύο Επιτροπών για την συνολική τους προσφορά στον δήμο και τον τόπο μας, στην διάρκεια της πενταετούς θητείας τους. Αποχωρούν, έχοντας κάνει καλή δουλειά στα σχολεία, αφήνουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία των σχολικών επιτροπών, πληρώνοντας έγκαιρα όλες τις υποχρεώσεις τους, ξεπερνώντας ακόμη και τις καθυστερήσεις της κρατικής μηχανής.

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...