Ενωτική Πρωτοβουλία:Aπάντηση στον εθισμό του δημάρχου στο ψέμα

Συνήθως λόγω ένδειας επιχειρημάτων και ελλείψει έργου αποφεύγει να απαντάει η “συνεργασία πολιτών” του κ. Γκίζα σε ανακοινώσεις μας.

Αυτή τη φορά θίχτηκε που τον κατηγορήσαμε ότι λέει ψέματα και είπε να το επιβεβαιώσει βγάζοντας ανακοίνωση απάντηση προς εμάς.

Τίτλος της ανακοίνωσης “Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ

ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ….. ” και παρακάτω στη δεύτερη παράγραφο αναφέρει : “ είναι θετικό πάντως , το γεγονός ότι αναγνωρίζουν ξεκάθαρα ότι ο νόμος 4325/2015 έδωσε την δυνατότητα στους δήμους να ανασυστήσουν τις δημοτικές αστυνομίες που είχαν καταργηθεί με το νόμο 4172/13….”!

Πέρα από την αντίφαση και την ταυτόχρονη επιβεβαίωση των ψεμάτων σας με τα γραφόμενά σας, τελώντας σε σύγχυση όπως προκύπτει κ. Γκίζα , ποιος αλήθεια κατήργησε την δημοτική αστυνομία? Το 2013 ο κ. Λουκόπουλος πάντως δεν ήταν ούτε δήμαρχος ούτε υπουργός.

Προφανώς θέλετε να αναφερθείτε στην μη επανασύσταση  της δημοτικής αστυνομίας το 2015, για την οποία πράγματι σας εξηγήσαμε εκτενώς στην ανακοίνωση μας τους λόγους για την κατάσταση που επικρατούσε τότε.

Για να μη λέμε όμως τα δικά μας την απάντηση την δίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης  Παπαστεργίου, τον Ιούλιο του 2020, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι “σήμερα δημοτική αστυνομία έχουν μόνο 100 από τους 332 δήμους της χώρας. Ουσιαστικά 232 δήμοι δεν έχουν δημοτική αστυνομία. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της Καλαμαριάς, των 100.000 κατοίκων, που δεν έχει αυτή την υπηρεσία” και συνέχισε “«όταν επανιδρύθηκε η δημοτική αστυνομία ζήτησαν να επιστρέψουν στους οργανισμούς πολύ λίγα άτομα. Κάποιοι δήμαρχοι, τότε, όταν είδαν ότι έχουν για παράδειγμα μόνο 4 άτομα στη διάθεσή τους, είπαν ότι δεν είναι δυνατό να “τρέξει” η δημοτική αστυνομία με τόσο λίγο προσωπικό».

  Τον Ιούλιο του 2020 επαναλαμβάνουμε και σας ρωτάμε,  γιατί αλήθεια τρία χρόνια τώρα δεν το κάνατε εσείς  από τότε που αναλάβατε?

Αν αυτά δεν τα γνωρίζετε κ. Γκίζα και ταυτόχρονα δεν γνωρίζεται γενικότερα, μετά από  τρία χρόνια, τι συμβαίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση   είστε πλέον επικίνδυνος για τον τόπο, αν τα γνωρίζεται είστε δέσμιος του εθισμού σας στο ψέμα και την παραπληροφόρηση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...