Ενώνονται οι αποτυχημένοι που μας βούλιαξαν για να μας σώσουν!

ΤΑ 2ΟΟ.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΨΩΝΕΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΜ; – ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;

Μετά από μια μεγάλη περίοδο, που ήταν κρυμμένα στα λαγούμια τα… ζόμπι του παρελθόντος που βούλιαξαν τη χώρα και κατέστρεψαν το λαό, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, προκαλώντας την κοινωνία και επαναφέροντας στη μνήμη των πολιτών τις ολέθριες συνέπειες της χρεοκοπίας, για την οποία φέρουν ακέραιη την ευθύνη.

«Τιμώμενο» πρόσωπο στη σύναψη των παλιών ΠΑΣΟΚων, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ήταν ο… Γιωργάκης Παπανδρέου(!), ο οποίος εμφανίζεται «πρόθυμος» να… ξανασώσει τη χώρα, μαζί με την Φώφη και καμιά διακοσαριά υπέργηρους και αποτυχημένους πρώην βουλευτές και υπουργούς που ανταποκρίθηκαν, λέει, στο κάλεσμα της… Δημοκρατικής Συμπαράταξης!!!

Όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που νομίζουν ότι η κοινωνία έχει χτυπηθεί από αμνησία, διεκδικούν ρόλο στο πολιτικό σύστημα, φιλοδοξώντας να στήσουν ένα κόμμα του 7% για να κυβερνήσουν μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο εσμός των ανίκανων κληρονόμων και των κατά γενική ομολογία άχρηστων και ανεπάγγελτων που είχαν γίνει γνωστοί ελέω Ανδρέα Παπανδρέου, με περίσσιο θράσος τολμάει να ζητάει και πάλι την ψήφο του λαού για να τον… σώσει!

Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα σε εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο από παντού, είναι έτοιμοι να μας… ξανασώσουν τώρα που δεν κυκλοφορεί δεκάρα τσακιστή!

Το ζήτημα αποκτά… ψυχιατρική διάσταση, γιατί με πολιτικούς όρους, κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα μπάζα που την κοπάνησαν από την πολιτική χωματερή, για να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο της Φώφης!..

Οι ανίκανοι και αποτυχημένοι, που για δύο μέρες οργάνωναν γεύματα και συζητήσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών δεν νιώθουν ντροπή για το κατάντημα της χώρας, για το οποίον όλοι αυτοί φέρουν τεράστια ευθύνη.

Αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν ασυλία για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του λαού και του έθνους, τώρα προκαλούν.

Η μπόχα και η αηδία, που αποπνέει αυτό το μόρφωμα των ζόμπι του παλιού πολιτικού συστήματος, δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή και εξοργίζει τον ελληνικό λαό.

Οι μέθοδοι συναλλαγής που εφαρμόζουν τα απομεινάρια παλιού ΠΑΣΟΚ, αφαιρούν κάθε ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας, σε αυτό που ονομάζεται πολιτική ζωή.

Αυτοί που δικαιολογημένα χαρακτήριζαν τον Γιωργάκη Παπανδρέου άχρηστο, ανίκανο και μοιραίο για τη χώρα Πρωθυπουργό και τον ξήλωσαν από την αρχηγία, τώρα κάθονται στο ίδιο τραπέζι μαζί του και συζητούν για το μέλλον της λεγόμενης δημοκρατικής συμπαράταξης.

Έχουν αποφασίσει να «δραπετεύσουν» από το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας φέσι στο Ελληνικό δημόσιο, διακόσια εκατομμύρια ευρώ και να στήσουν πειρατικό μαγαζί, με άλλο λογότυπο για να συνεχίζουν να αρπάζουν θαλασσοδάνεια και να ζει παρασιτικά το νέο τους κόμμα.

Στο προσκλητήριο της Φώφης ανταποκρίθηκαν όλα τα… φαντάσματα.

Ακόμα και εκείνοι που κρύβονταν, γιατί είχαν άμεση εμπλοκή σε καραμπινάτα σκάνδαλα και υποθέσεις διαφθοράς και τη γλίτωσαν χάρη στη μεγαλοψυχία ορισμένων, τώρα φαίνεται ότι νιώθουν ασφαλείς, αφού τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και αποφάσισαν να μας… ξανασώσουν.

Μάλιστα για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, οι αρχιερείς της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μίζας, επιδίδονται σε εμπόριο βουλευτών.

Μαζεύουν διάφορους ταλαίπωρους από κόμματα μιας χρήσεως για να δημιουργήσουν την τρίτη σε μέγεθος Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Δεν τους ενδιαφέρει το ιδεολογικό στίγμα του κάθε βουλευτή, αλλά η αριθμητική δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εξάλλου αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Φώφης, το μόνο που επιδιώκουν είναι να ξαναβρεθούν σε θέσεις εξουσίας, για να συνεχίσουν τη ληστεία σε βάρος του δημόσιου χρήματος.

Η μεταγραφική περίοδος για το κόμμα της Φώφης δεν έχει κλείσει ακόμα.

Αναμένονται και νέες μεταγραφές από το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη και το κόμμα του Λεβέντη.

Το ερώτημα είναι τι κάνει η Δικαιοσύνη και η κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσει τα διακόσια εκατομμύρια ευρώ, που άρπαξε από τις τράπεζες ο Γιωργάκης για να στήσει πολυτελή γυμναστήρια για την Μπιρμπίλλη.

Όταν η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης, δεν μπορεί να ανεχθεί πειρατικές μεθόδους από την Φώφη και τον Γιωργάκη, που έχουν στόχο να αποφύγουν την πληρωμή των δανείων, που οφείλουν στις τράπεζες, οι οποίες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δημόσιο χρήμα και να εξαπατήσουν το λαό.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...