Συγκέντρωση 40 περίπου στελεχών της παράταξης στο σπίτι του πρώην δημάρχου πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Το μέλλον της παράταξης στη νέα δημοτική θητεία, το άνοιγμά της σε νέα και άφθαρτα άτομα και πιθανές αποφάσεις που μπορεί να έχουν σχέση με τη νέα εποχή στην ηγεσία της είναι ζητήματα που θα τεθούν προς διεξοδική συζήτηση.

Είναι δεδομένο ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για την παράταξη της μειζονος αντιπολίτευσης και οι πολυαναμενόμενες εξελίξεις είναι δεδομένο ότι θα την βάλουν σε μια νέα τροχιά αφενός αντιπολιτευτικού διαλόγου, αφετέρου δε, σε πορεία διαλόγου και ανοίγματος στην κοινωνία και τους πολίτες, με στόχο την επανάκαμψή της και την εκ νέου διεκδίκηση με περισσότερες αξιώσεις της δημοτικής διοίκησης.

Άγνωστο τι θα πράξει τελικά ο πρώην δήμαρχος που απολαμβάνει την κοινωνική αποδοχή

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το τελικό εκλογικο αποτέλεσμα της 2 Ιουνίου πάρα την ήττα της παράταξης, άφησε ανοιχτές υποσχέσεις για το μέλλον λόγω της μικρής διαφοράς του τελικού αποτελεσματος, που οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου Π. Λουκόπουλου που κατάφερε να ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων τις διάφορες προβλέψεις για καθαρή ήττα της παράταξής του.

Είναι δεδομένο ότι σε κάθε περίπτωση, είτε ο κ. Λουκόπουλος βρίσκεται επικεφαλής της παράταξης είτε παραδίδοντας τη σκυτάλη σε νέα και άφθαρτα στελέχη, η παράταξη θα συνεχίσει να εμπνέεται από τον ίδιο, έχοντας ουσιαστική συμβολή στη νέα εποχή της.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...