Εξήντα ένα χρόνια Μαρινέλλα: Οκτώ ανέκδοτα εξώφυλλα, σταθμοί ενός μύθου (Εικόνες)

Μαρινέλλα

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Εξήντα ένα  χρόνια  Μαρινέλλα. Η  ΚΟΝΤΡΑ NEWS εξασφάλισε για τους αναγνώστες της  σπάνια ανέκδοτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη λαμπερή ζωή της μοναδικής ανεπανάληπτης  ερμηνεύτριας. Οκτώ ανέκδοτα εξώφυλλα, σταθμοί ενός μύθου.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το μοναδικό αρχείο του Φρέντυ Πυτιλάκη, που εδώ και πολλά χρόνια έχει συλλέξει πάνω από 160.000 φωτογραφίες της μεγάλης ερμηνεύτριας, καθώς και βίντεο, δίσκους, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, εφημερίδες, 700 περιοδικά, αφιερώματα, προγράμματα, αφίσες, ηχητικά ντοκουμέντα, σπάνια δισκογραφία, οπτικό υλικό και εκπομπές.

Ένα ξεχωριστό υλικό που δεν έχει κανείς άλλος και ακολουθεί κάθε βήμα της Μαρινέλλας τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική, αναδεικνύοντας το άρωμα του μύθου που τη χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί αποτυπώνονται τόσο το σπάνιο ταλέντο της όσο και οι αγωνίες της, οι ανησυχίες, τα ερωτηματικά και τελικά ο χαρακτήρας της που δεν σταματάει να θέτει στόχους και να τους κατακτάει. Στα σχέδιά του Φρέντυ Πυτιλάκη είναι να δημιουργήσει άμεσα ένα Κέντρο Έρευνας, Τέχνης και Πολιτισμού αφιερωμένο στο έργο της τόσο αγαπητής στο κοινό Μαρινέλλας. Εκεί θα είναι ταξινομημένο όλο το αρχείο του για να μπορέσουν όλοι να μάθουν, να μελετήσουν, να αναλύσουν, να απολαύσουν, να συζητήσουν και να προσεγγίσουν το φαινόμενο που λέγεται “Μαρινέλλα”, που σφράγισε όχι μόνο το τραγούδι αλλά και μια ολόκληρη εποχή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλοί τη θεωρούν ως τη μοναδική ίσως αυθεντική σταρ που συνεχίζει να εμπνέει, να δημιουργεί και να παρασύρει στο μαγικό κόσμο της τους θεατές της.

Αυτό το καλοκαίρι η Μαρινέλλα σε μια καθαρά γυναικεία υπόθεση δίνουν συναυλίες σε επιλεγμένα Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.  Μαζί με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία, θα μας ταξιδέψουν σε όλες τις δεκαετίες του ποιοτικού τραγουδιού. Ξεκινώντας από το Κατράκειο, εν συνεχεία η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και ακολουθούν τα Χανιά, το Ηράκλειο, αρχαία Ολυμπία, Φεστιβάλ Ολύμπου και Χαλκιδική.

μαρ

μαρ

μαρ

μαρ

μαρ

μαρ

μαρ

μαρ

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITISMOS/292749-Exenta-ena-chronia-Marinella-Okto-anekdota-exophylla-stathmoi-enos-mythoy-Eikones ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...