Εξαιρετικός Ναυπακτιακός πήρε σπουδαία νίκη και κρατάει την τύχη στα πόδια του.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας συνεχίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και είναι αυτός που κρατάει την τύχη στα πόδια του. Καθώς αν και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχει κάνει το ρεπό του σε σχέση με τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Σε αυτό το πρωτάθλημα όμως απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχουν φαβορί και ο Νίκος Κουρμπανάς το γνωρίζει πολύ καλά και δεν θα χάσει καθόλου χρόνο αφού όπως είπε και στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα θα εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος για τις ημέρες του Πάσχα και θα δουλέψει με την ομάδα του εν όψει της δύσκολη συνέχειας. Τώρα στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Ναυπακτιακού ήξερε τι ήθελε και επέστρεψε στις νίκες. Στο 16′ ο μόνιμος σκόρερ Στέλιος Νάκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα του Διαγόρα ενώ στο 26’Ο Βαγγέλης Γκάτσης που μετά από 17 χρόνια επιστρέφει στα γκολ με την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα καθώς να θυμίσουμε πως ο έμπειρος επιθετικός είχε αγωνιστεί και παλαιότερα με τον Ναυπακτιακό. Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο Μεζίνι στο 83′ και έδειξε πως μέρα με την μέρα μπαίνει και αυτός στον ρυθμό.

ΦΙΛΜ:

16′ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νάκα έξω από την περιοχή και αριστερά, άνοιξε το σκορ σε 1-0. Δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπαμπούνης.

24′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα, όταν έκανε τη σέντρα ο Πανάρετος, ο Σιδέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

26′ Έπειτα από ένα υπέροχο σουτ του Γκέτσι, ο Μπαμπούνης έκανε εξαιρετική απόκρουση, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά ο Γκάτσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα.

58′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Βλασόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Δρακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

64′ Έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Σταυρόπουλου, συγκλινε προς τα αριστερά και μες στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε από από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

69′ Έχασε τεράστια ευκαιρία ο Ναυπακτιακός να τελειώσει το ματς, όταν ο Νάκα βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Μπαμπούνη, το πλασέ που έκανε η μπάλα κατέληξε στον γκολκίπερ του Διαγόρα και έδιωξε μακριά.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα να μειώσει στο σκορ, έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σιδέρης από την μικρή περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

83′ Ο Ναυπακτιακός Αστέρας τελειώνει το ματς, καθώς ο Μεζίνι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Γκάτση.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ : Μπαμπούνης, Πανάρετος (58′ Α. Αλεξανδρής), Γκολφινόπουλος (75′ Δ. Αλεξανδρής), Σιδέρης, Σαρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (75′ Κούστα), Ντόμας, Ούτσικας (85′ Λούσκος), Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Δρακόπουλος, Καζανάς, Καλαμπόκας, Καπίας, Θεοχάρης, Σταυρόπουλος, Γκέτσι (46′ Παπανδρέου), Κονιδάς (46′ Αρώνης), Γκάτσης (86′ Μπατσής) , Νάκα (80′ Κράσι), Εσκουρέδο (65′ Μεζίνι)

Το φιλμ του αγώνα είναι από το patragoal.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...