Εξαλλη η Μπεκατώρου: “Ε, δεν θα τρελαθώ κιόλας”

Εξαλλη η Μπεκατώρου:
Η Μαρία Μπεκατώρου είναι 14χρόνια με τον σύζυγό της.

Τα έξι περίπου από αυτά είναι παντρεμένοι. Πολλοί ισχυρίζονται ότι χωρίς παιδί δεν υπάρχει οικογένεια. Τι απαντά εκείνη; «Αυτό είναι το μεγάλο λάθος, γιατί δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά επειδή αγάπησα τον σύντροφο μου. Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν ότι την ημέρα του γάμου μου τα πόδια μου θα έτρεμαν από έρωτα για τον άντρα μου, και δόξα τω Θεώ το κατάφερα.

Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που αγαπώ βαθιά και ειλικρινά . Είμαι ακόμη ερωτευμένη και ευτυχισμένη κάθε στιγμή που βρίσκομαι δίπλα του. Σίγουρα όμως ένα παιδί φέρνει ακόμη περισσότερη ευτυχία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Θα ήθελε να κάνει ένα παιδί;

« Ναι, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει. Ωστόσο, δεν θα τρελαθώ και δεν ανήκω στις γυναίκες που βάζουν στόχο να αποκτήσουν ένα παιδί με οποιοδήποτε κόστος. Η απόκτηση ενός παιδιού δεν θα μου γίνει ποτέ εμμονή!» Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου; « Το βασικότερο είναι να αφήνεις χώρο στον σύντροφο σου και να σέβεσαι την προσωπική του ελευθερία. Και όταν είσαι με τον σύντροφο σου, να είστε ό ένας για τον άλλον.»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...