Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στη Πάτρα.

Συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός ενώ αναζητούνται δυο ακόμα συνεργοί του. Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε διαρρήξεις σε οικίες.
Εξαρθρώθηκε μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις οικιών στη Πάτρα.

Συνελήφθη χθες (29-7-2012) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά εξακολούθηση.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ημεδαποί συνεργοί του 25χρονου οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις οικιών στο Μπεγουλακι και δυο στον Καστελλοκαμπο που είχαν διαπράξει οι δράστες τις τελευταίες τρεις ημέρες ενώ το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 8.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 25χρονου οι Αστυνομικοί βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων που είχαν αφαιρέσει τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους παθόντες.

Παράλληλα κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 1550 ευρώ και δυο επιβατηγά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα διαφυγής μετά τις κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...