Εξιλαστήριο θύμα παρουσιάστηκε ο Παπακωνσταντίνου

Εξιλαστήριο θύμα παρουσιάστηκε ο Παπακωνσταντίνου
Με ύφος σαφώς …πιο χαμηλωμένο από όταν ήταν υπουργός, εμφανίστηκε ο Παπακωνσταντίνου στην Στάη.

Ο πρώην υπουργός είπε πως μέσα στο cd δεν υπήρχε μια λίστα, αλλά περίπου 2.000 ηλεκτρονικά αρχεία, τα οποία ισχυρίστηκε ότι τα ζητησε μόνος του. Έριξε όμως το βάρος σε κάποιον συνεργάτη του, του οποίου το όνομα είπε πως θα αποκαλύψει στη Βουλή, αφού ….αποκάλυψε (!) ότι του ζήτησε να του δώσει μια ….αίσθηση του συνολικού ποσού. (σσ μια λίστα που όπως είπε ζήτησε ο ίδιος από την Λαγκάρντ, θέλησε να πάρει απλά μία αίσθηση;)

Ο συνεργάτης του, του είπε …λίγες μέρες μετά: «Εχουμε περίπου 2 δισ. δολάρια ότι πάνω από τα μισά ήταν κενοί λογαριασμοί και ότι οι πρώτοι 20 λογαριασμοί είναι περίπου τα μισά από τα χρήματα αυτά. Και όλοι γνωρίζουν ότι ο ένας λογαριασμός είχε περίπου 550 εκατομμύρια δολάρια.»

Ταυτόχρονα φωτογραφίζοντας τον συνεργάτη του , φωτογράφισε και τον Βενιζέλο καθώς είπε πως όταν παρέδωσε το υπουργείο Οικονομικών στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,  έμειναν πολλοί συνεργάτες του και θα μπορούσαν να τον ενημερώσουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε πάντως πως δεν τον ενημέρωσε γιατί όπως είπε δεν ήταν το μείζον την περίοδο εκείνη.

O ίδιος τόνισε πως είναι έτοιμος για την προανακριτική και πως νιώθει ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα όλης της μεταπολίτευσης.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...