Εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών στην Αιγιαλεία

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που είχαν συμβεί στην Αιγιάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών (πατέρας  υιός ) ηλικίας 52 και 23 ετών για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση. Για τις ίδιες υποθέσεις, κατηγορείται ένας ακόμα συνεργός τους ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού διέπραξαν τέσσερις κλοπές στη Τέμενη και στα Νικολαίικα Αιγίου. Πιο συγκεκριμένα :

Την 18-5-2012 πολύ νωρίς το πρωί, στην Παλαια Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στα Νικολαικα Αιγίου, εισηλθαν σε περιφραγμένο οικόπεδο 42χρονου ημεδαπού όπου αφαίρεσαν μεταλλικές διαφημιστικές πινακίδες αξίας 4.000 ευρώ τις οποίες φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο.
Πριν από μισό χρόνο περίπου διέρρηξαν τρεις φορές εργοτάξιο 44χρονου ημεδαπού στην Τεμενη Αιγίου όπου αφαίρεσαν μεταλλικά μηχανήματα και εργαλεία συνολικής αξίας 15.600 ευρώ τα οποία φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα που ενηργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι δράστες των κλοπών είναι οι δυο ημεδαποί των οποίων το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...