Εξιχνιάσεις κλοπών στην Πάτρα

1. Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, διάρρηξη καταστήματος που είχε συμβεί πριν έξι μήνες στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 30 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα την 3-11-2012 πολύ νωρίς το πρωί, ο 30χρονος διέρρηξε καφετέρια στη Πάτρα και αφαίρεσε τσιγάρα και ειδή καφέ συνολικης άξιας 2.000 ευρώ.

Από την ερευνά που ενέργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 30χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.


2. Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που είχε συμβεί πριν πέντε μήνες περίπου στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας, ηλικίας 35 ετών και μιας ακόμα συνεργού της, που αναζητείται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα την 3-1-2012 το μεσημέρι, στην Πάτρα, οι δύο δράστιδες εισήλθαν στην οικία 83χρονης ημεδαπής προσποιούμενες τις εθελόντριες εράνου φιλόπτωχου ταμείου και με την μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Από την ερευνά που ενέργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι η μία δράστιδα της κλοπής είναι ο 35χρονη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεργού της.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...