Εξιχνιάσεις κλοπών

1.         Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου περίπτωση αρπαγής τσάντας που συνέβη πριν μια εβδομάδα στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 32 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα την 25-4-2012 το μεσημέρι στο Αίγιο, ο 32χρονος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα πλησίασε 44χρονη ημεδαπή η οποία ήταν πεζή και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό πόσο των 170 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

 

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 32χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου.

2.         Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού κλοπή  που συνέβη την 2-5-2012 στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 34 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα την 2-5-2012 το απόγευμα στο Αιτωλικό, ο 34χρονος διέρρηξε οικία 53χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού  πρόεκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 34χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

3.        Συνελήφθησαν χθες (3-5-2012) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 43 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς σε κοντινή απόσταση και τους συνέλαβαν.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε στα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 43χρονος είχε εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμεινε παράνομα σε αυτή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

4.         Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας κλοπή που συνέβη πριν τρείς μέρες στο Βασιλικό Αχαΐας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 39 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα την 1-5-2012 το απόγευμα, στο Βασιλικό Αχαΐας, ο 39χρονος αφαίρεσε από όχημα 67χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας πρόεκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 39χρονος αλλοδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αχαΐας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...