Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες, κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και όχημα στον Πύργο Ηλείας

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε κλοπές σε οικίες, κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και όχημα στον Πύργο.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες το τελευταίο τρίμηνο, διέπραξαν τρεις κλοπές σε οικίες, μια σε κατάστημα και μια σε φορτηγό αυτοκίνητο, κατά τις οποίες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ,  κοσμήματα, μια τραπεζική κάρτα,  ένα κινητό τηλέφωνο, μια κονσόλα παιχνιδομηχανής, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν ενισχυτή μεγαφωνικής και έγγραφα, συνολικής αξίας (2.459) ευρώ.
Για τη διερεύνηση των περιστατικών, διενεργήθηκαν μεθοδικές και εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των υποθέσεων και την ταυτοποίηση όλων των κατηγορουμένων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...