Εξοργισμένοι αλλά απολαυστικοί δήμαρχοι της Ιταλίας – “Θα σας πιάσω έναν έναν” (video)

Εξοργισμένοι αλλά απολαυστικοί δήμαρχοι της Ιταλίας – “Θα σας πιάσω έναν έναν” (video)
Εξοργισμένοι αλλά απολαυστικοί δήμαρχοι της Ιταλίας -


25/03/2020 – 19:53

Πολύ δραστικά μέτρα παίρνουν δήμαρχοι σε πολλές πόλεις της Ιταλίας με στόχο να πείσουν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Το αποτέλεσμα από τα οργισμένα μηνύματά τους στα social media είναι απολαυστικό.

Ένα βίντεο με τις οργισμένες πλην όμως απολαυστικές εκκλήσεις των δημάρχων έχει γίνει  viral στην Ιταλία, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και άλλα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Drones στη Μεσίνα της Σικελίας μεταφέρουν το μήνυμα με τη φωνή του δημάρχου «Τι στο διάολο κάνετε έξω;  Μη βγαίνετε έξω, είναι εντολή δημάρχου. Θα σας πιάσω έναν έναν».

Σε μία άλλη πόλη ο δήμαρχος στο μήνυμά του αναφέρει «Είδα έναν συμπολίτη μας να κάνει τζόγκινγκ στο δρόμο παρέα με έναν σκύλο που ήταν εμφανώς εξαντλημένος και του είπα ¨εδώ δεν είναι ταινία. Δεν είσαι ο Will Smith στο I Am Legend, πήγαινε σπίτι σου¨.».

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των 62 εκατ. Ιταλών συμμορφώνεται με την καραντίνα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα έπεσαν πρόστιμα σε 92.367 πολίτες που έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η αστυνομία έχει πλέον την άδεια να χρησιμοποιεί drones και ο στρατός περιπολεί τους δρόμους σε ορισμένες περιοχές.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...