«Εξορκιστές» έδεσαν σε δέντρο γυναίκα και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στον άντρα της

Συγκλονίζει η απίστευτη αγριότητα που οδηγήσε στο θάνατο μία νεαρή γυναίκα στο Πακιστάν όταν έπεσε στα χέρια δύο «εξορκιστών».

Εκείνοι την έδεσαν σε ένα δέντρο και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του άνδρα της, για να την απαλλάξουν από τα… πνεύματα που την είχαν καταλάβει.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου, Nazar Hussain, η σύζυγός του εμφάνιζε παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και το ζευγάρι κατέφυγε στη βοήθεια των δύο ανδρών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ήταν «πνευματικοί θεραπευτές». 

Οι δύο απατεώνες οδήγησαν τη γυναίκα στην ύπαιθρο, ζήτησαν από τον άνδρα της να απομακρυνθεί και, στη συνέχεια, άρχισαν να τη χτυπούν αλύπητα με ξύλα, στο πλαίσιο του «εξορκισμού». Ακούγοντας τις απελπισμένες κραυγές της γυναίκας του ο Hussain έτρεξε να τη βοηθήσει, ωστόσο οι «θεραπευτές» δεν του έδωσαν σημασία και συνέχισαν να τη χτυπάνε.

Σοβαρά τραυματισμένη και σε κωματώδη κατάσταση, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η είδηση του θανάτου της γυναίκας έχει προκαλέσει σάλο στο Πακιστάν, όπου οι πνευματικοί θεραπευτές (Πιρ) θεωρούνται κάτι σαν άγιοι και απολαμβάνουν τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ασκηθεί δίωξη εις βάρος των δύο ανδρών, με τις αρχές να δηλώνουν ότι θα περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να αναλάβουν δράση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...