Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε Γιάννη Καρβέλη από τον ιατρικό σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Ι.Σ Αιτωλοακαρνανίας τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων Γενικών Οικογενειακών Ιατρών που υπηρετούν σε Π.Ι και στο Κ.Υ Αιτωλικού οι οποίοι ήδη έχουν αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε Γιάννη Καρβέλη.

Ο κ. Καρβέλης ,ύστερα από το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ περιστατικό της επίδοσης ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ για εφημερία ,με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ στην οικία συναδέλφου μας, τον Ιανουάριο 2023 και μετά την έκταση που πήρε η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αυτή ενέργεια, προχώρησε σε συνάντηση με επιτροπή συναδέλφων στο γραφείο του στην 6η Υ.Π.Ε. Παρά τα συμφωνηθέντα και τις διαβεβαιώσεις του προς τους συναδέλφους μας, ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο, προχωράει τώρα, μόλις δυο μήνες μετά, σε μετακίνηση συναδέλφων από το Κ.Υ Αιτωλικού και τα Π.Ι που το εξυπηρετούν εφημεριακά στο Τ.Ε.Π του Παθολογικού Τομέα της Ν.Μ του Γ.Ν.Ν Αιτωλοακαρνανίας, με την ίδια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ διαδικασία του ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ με κίνδυνο να μην μπορέσει τελικά να λειτουργήσει σωστά ούτε το Τ.Ε.Π του Νοσοκομείου, ούτε το Κ.Υ Αιτωλικού, λόγω της αποδυνάμωσης και της εφημεριακής εξάντλησης των συναδέλφων.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά πως η παραπάνω ενέργεια είναι απαράδεκτη και μας θίγει ΟΛΟΥΣ ως ιατρούς και ως ευνομούμενους πολίτες.

Με  αντιδημοκρατικές διαδικασίες και  εμβαλωματικές  μετακινήσεις δεν λύνεται το πρόβλημα της  υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να “τρέξουν” οι διαδικασίες ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ( όχι μόνο προκήρυξης θέσεων) για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας ΟΛΩΝ των δομών υγείας των περιοχών ευθύνης του Ι.Σ Αιτωλοακαρνανίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...