ΕΟΚ: Έκπληκτη για τη συμφωνία Πιτίνο – Παναθηναϊκού!

Η ΕΟΚ αντέδρασε με… έκπληξη στο άκουσμα της συμφωνίας του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρικ Πιτίνο, με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος είναι έτοιμος για τη δεύτερή του θητεία με τους «πράσινους», μόνο που πλέον οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές!

Ο Αμερικανός τεχνικός από τις 8 Νοεμβρίου 2019 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία για την Εθνική Ανδρών, ενώ στις 11 Νοεμβρίου κατά την παρουσίασή από την Ομοσπονδία είχε τονίσει ότι «καμία ομάδα δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα».

Στο άκουσμα της είδησης για τη συμφωνία Πιτίνο και Παναθηναϊκού η ΕΟΚ αισθάνθηκε… έκπληξη, ενώ πηγές της Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι «σίγουρα πλέον διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέα δεδομένα τα οποία οφείλουμε να επανεξετάσουμε. Ακολούθως θα τοποθετηθούμε επί του θέματος», ενώ για τον Ρικ Πιτίνο σχολιάστηκε ότι «την προ λίγων ημερών παρουσίαση του κ. Πιτίνο είχε πει δημοσίως 2-3 φορές πως δε θα ασχοληθεί με άλλη ομάδα».

Η ΕΟΚ βγάζει προς τα έξω ότι δεν γνώριζε τη συμφωνία του Αμερικανού τεχνικού με τους «πρασίνους», παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες η φημολογία ότι οι δύο πλευρές θα ξανασυνεργαστούν φούντωνε όλο και περισσότερο.

fosonline



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...