Επέστρεψε στις νίκες η Παλαιοπαναγιά….

Μετά από τις συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις η Παλαιοπαναγιά  επέστρεψε στις νίκες και στην καλή απόδοση. Η βαριά ήττα από την ομάδα του Γ.Ο.Μ. δεν επηρέασε την ομάδα που κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη με ανατροπή  με το ευρύ σκορ 4-1 επί του Αράκυνθου Ματαράγκας μια νίκη που ίσως είναι το εφαλτήριο για την αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη  της ομάδας που δεν ήταν και στα καλύτερα της τον τελευταίο καιρό. Οι φιλοξενούμενοι  ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το καλημέρα με το Τσοπλάκο που με σουτ νίκησε το Βίτσα. Η γηπεδούχοι όμως αυτή την φορά αντέδρασαν και με τους Κοντό και Δρόσο στο 30’ και στο 40’ πλησίασαν στην ισοφάριση όμως δεν τα κατάφεραν και πήγαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως βρήκαν δίκτυα στο 47’ με σουτ του Θώδη έφερε το ματς στα ίσια και στο 70’ έκαναν την ανατροπή με σουτ του  Μαράντζα. Ο Κανέλλος στο 80’ με πλασέ  έκανε το 3-1 και ο Κοντός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87’   δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη της ομάδας του.

 

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: Βίτσας, Μπούζας (75’ Παπαδόπουλος), Διαμαντής, Τσουκαλάς (10’ λ.τ. Σωτηρόπουλος), Δρόσος, Δημητρόπουλος, Μαράτσας, Θώδης, Κοντός, Πολονύφης, Κατσάμπας (40’ λ.τ. Κανέλλος).

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Καραβασίλης, Μητσόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Σιβρικάς, Καλτσής, Σαλευρής (64’ Καλλιμάνης), Καλύβας, Μπανάκας, Κατσούλας, Μουτεσίδης (83’ Κατσιγιάννης), Τσοπλάκος.

...............



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...