Επίθεση με απίστευτες εκφράσεις από τον Παναγιώταρο στον Βενιζέλο

Επίθεση με απίστευτες εκφράσεις από τον Παναγιώταρο στον Βενιζέλο
Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κομοτηνή, στη διάρκεια των οποίων επικράτησε ένταση καθώς είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές και φώναζαν συνθήματα «κατά του ρατσισμού και του φασισμού».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αποκάλεσε «μπουχέσα» τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την πρωτοβουλία του να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, ενώ συνέχισε να εκτοξεύει ύβρεις, χαρακτηρίζοντας «μογγόλους» τους μουσουλμάνους που υψώνουν όπως ανέφερε σημαίες της Δημοκρατίας δυτικής Θράκης.

«Και όσο αυτοί οι μούλοι οι μογγόλοι θα βγάζουν σημαίες της Δημοκρατίας της δυτικής Θράκης, εμείς θα τους υπενθυμίζουμε ότι πάντα κοιτάζουμε προς την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη. Και όταν έρθουμε στα πράγματα, που θα γίνει πολύ σύντομα (…) θα τα υπενθυμίσουμε σε όλους τους Έλληνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός, επισήμανε πως «η Χρυσή Αυγή πως δεν καταλαβαίνει από τίποτα. Είχαμε ξεκινήσει μία χούφτα άνθρωποι, είμαστε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες σήμερα και αύριο θα είμαστε κάτι χειρότερο ακόμα γι’ αυτούς: εφιάλτης που θα μας βλέπουν συνέχεια μπροστά τους».

Από τη μεριά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με την Χρυσή Αυγή, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Οι  νεοναζιστές και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύονται τα κενά του κράτους και πουλούν προστασία στους πολίτες», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει  πως: ««Εμείς δεν είπαμε ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, αλλά ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες».

«Όποιος θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο με δεδομένη την κρίση κάνει μεγάλο ιστορικό λάθος», υπογραμμίζει ο κ. Βενιζέλος.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...