Επίθεση με βιτριόλι – Τα σπαρακτικά λόγια του αδερφού της 34χρονης

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, όταν βρεθεί «αυτός ή αυτή που έκανε το έγκλημα η κατηγορία θα πρέπει να είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο μετά τη φρικιαστική επίθεση στην 34χρονη  με βιτριόλι. Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, εισήχθη την Παρασκευή στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν το καμένο δέρμα στο πρόσωπο και να της τοποθετήσουν τεχνητό. 

«Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση» λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της 34χρονης. 

«Σταθερή, σταθερή είναι η κατάσταση» λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας που δέχθηκε τη βάρβαρη επίθεση στην Καλλιθέα.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο», συμπληρώνει ο αδελφός της μιλώντας στο Star και τονίζει πως η γυναίκα δεν έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω.

«Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να την δω λίγο. Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», συνεχίζει ο άντρας.

Δικηγόρος 34χρονης: Η επίθεση έγινε με επαγγελματισμό

«Το πρόσωπό της είναι όλο καμένο»… Με αυτές τις λίγες λέξεις, ο δικηγόρος της 34χρονης συνοψίζει το δράμα της γυναίκας.

Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, περιγράφοντας το σοκ και τις ζημιές που έχει υποστεί η νεαρή γυναίκα από την επίθεση με το βιτριόλι.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Το μόνο που ανέφερε ήταν αυτό που ήδη γνωρίζετε, ότι όταν πήγε στην εργασία της να πάρει το ασανσέρ βγήκε μία μάλλον γυναίκα – δεν είναι σίγουρη – και της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και άρχισε να τρέχει. Δεν της είπε κάτι. Δεν υπήρξε διάλογος κανένας», δήλωσε.

«Μου είπε ότι πιστεύει ότι ήταν γυναίκα, η οποία αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού στο πρόσωπό της, άρχισε να τρέχει», προσέθεσε ο δικηγόρος.

«Υπάρχει μια ιδιομορφία. Η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Μίλησα με καθηγητή πανεπιστημίου Χημικό αλλά και γιατρούς. Η ποσότητα παίζει ρόλο. Αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι όταν βρεθεί αυτός ή αυτή που έκανε το συγκεκριμένο έγκλημα πιστεύω ότι αυτή θα πρέπει να είναι η κατηγορία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πιστεύω ότι είχε σκοπό να της αφαιρέσει τη ζωή», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Εμένα μου μετέφερε ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα, δεν είχε διαφορές με κανέναν. Δεν είχε κάποια αντιζηλία. Συνεπώς μου είπε ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί. Θα συμφωνήσω ότι αν γνωρίζει το οτιδήποτε θα πρέπει να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές», συνέχισε ο ίδιος.

«Υπάρχει ένα περίεργο θέμα. Μπορεί πράγματι να μιλάμε για μια αντιζηλία, κόντρα, κάτι προσωπικό, αλλά έτσι όπως έχει γίνει το συγκεκριμένο χτύπημα, χρειαζόταν επαγγελματισμό», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...