Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα που στέλνει η Ιωάννα έναν χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μπροστά στην είσοδο της δουλειάς της και η Ιωάννα που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, στέλνει το δικό της μήνυμα. Η Ιωάννα δήλωσε στο MEGA ότι συνεχίζει να πονά, όμως έχει βρει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.
«Έναν χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω», υποστήριξε η Ιωάννα και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».Μιλώντας στο MEGA η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου σημειώνει ότι η άτυχη κοπέλα θα πρέπει να ζει το υπόλοιπο της ζωής της με συγκεκριμένο τρόπο. «Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και ιδιαίτερη προστασία. Η Ιωάννα έναν χρόνο μετά έχει παλέψει για τη ζωή της, έχει υποστεί 8 χειρουργεία και βγήκε νικήτρια», είπε χαρακτηριστικά η κα. Καλοφώνου που τόνισε ότι έχει προοπτικές και για επιπλέον χειρουργεία στο μέλλον ώστε να βελτιώσει όσο είναι δυνατόν την εμφάνισή της, ωστόσο «θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση και σωματικά και ψυχικά».
«Η εμφάνιση που θα έχει από δω και πέρα θα απαιτεί πάντα μία ιδιαίτερη φροντίδα με ιδιαίτερες προστασίες, από δω και μπρος στη ζωή της η Ιωάννα όταν θα βγαίνει έξω, ειδικά στον ήλιο, θα πρέπει να είναι προσεκτική και να βάζει ειδικά προϊόντα και για την εικόνα της θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να μην είναι απωθητική», υποστήριξε η κα. Καλοφώνου και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ιωάννα να ζήσει, όχι απλά να είναι ζωντανή, αλλά να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας».

emaistros.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...