Επίθεση Ν.Δ. σε κυβέρνηση για τηλεοπτικές άδειες και κακοκαιρία

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με δύο ανακοινώσεις της για τις τηλεοπτικές άδειες και για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας, που έπληξε τις τελευταίες ημέρες τη χώρα.

Ν.Δ.: Ξεκάθαρη ήττα της κυβέρνησης η απόφαση για τις τηλεοπτικές άδειες

Για καταδίκη και τυπικά του νόμου του «αποτυχημένου “Υπουργού καναλάρχη” κ. Παππά και των καθεστωτικών σχεδίων της κυβέρνησης» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είναι μια ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας και μια ξεκάθαρη ήττα της απερχόμενης κυβέρνησης. Η τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα μπει με όρους διαφάνειας από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα όργανα της Πολιτείας», σημειώνει το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού αναφέρει ότι έχει έρθει σε δύσκολη θέσει και του συστήνει «να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό του για να διαβάσει καλύτερα το σκεπτικό του ΣτΕ».

Ν.Δ.: Ανίκανη να διαχειριστεί μια κακοκαιρία η κυβέρνηση

Σε άλλη της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί «όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών», με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Την ίδια στιγμή που η χώρα παραμένει κολλημένη σε τέλμα οικονομικής απραξίας, η καθημερινότητα των Ελλήνων πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει πως, όχι μόνο δεν μπορεί να διαχειριστεί μια κακοκαιρία, αλλά με την ανικανότητά της, παραλύει τον κρατικό μηχανισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η «Πειραιώς» κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αδιαφορεί για τους πρόσφυγες που παγώνουν μέσα στις σκηνές και τους μεταφέρει σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν είναι κατάλληλο», ενώ «εγκλωβίζει εκατοντάδες επιβάτες μέσα στα τρένα, με την αβελτηρία της και απαξιώνει τις μεταφορές».

Επίσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι «εκτοξεύει την τιμή των καυσίμων στα ύψη, την ώρα που δεν καταβάλλει το επίδομα θέρμανσης στους δικαιούχους», αλλά και ότι «αφήνει χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση δεκάδες νησιά και χωρίς νερό ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πέρα από την οικονομία, αποδεικνύει την ανικανότητά της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών, προσθέτοντας τους επιπλέον βάρη και οδηγώντας τους σε αγανάκτηση και απόγνωση. Δείγμα του “ανθρωπισμού” της, βίωσε όλη η κοινωνία, την τελευταία εβδομάδα», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...