Επίθεση στον Κάρολο Παπούλια – “Ούτε μία τυπική δήλωση για τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο”

Επίθεση στον Κάρολο Παπούλια -
Ακόμη και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας βάλλει πλέον η Χρυσή Αυγή κατηγορώντας τον ότι δεν τοποθετήθηκε επί της δολοφονίας των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής του κόμματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατήγγειλε ότι «ο πρώτος Πολίτης της χώρας δεν βρέθηκε να κάνει έστω μία τυπική δήλωση», ενώ επανέλαβε το δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης την οποία κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας. Αυτό που δεν μπορούσε να κάνει το κράτος, κατέληξε, το έκανε το παρακράτος.

Ο κ. Ματθαιόπουλος έβαλλε και κατά του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρυσανθου Λαζαρίδη κατηγορώντας τον ότι ουσιαστικά είχε προαναγγείλει τη δολοφονία και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Πως είναι δυνατόν ο συνεργάτης τοου πρωθυπουργού κ. Λαζαρίδης να λέει ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα; Υπάρχει εισαγγελέας να παρέμβει;» αναρωτήθηκε και κατέληξε την τοποθέτηση του ότι τη Χρυσή Αυγή δεν θα τη σταματήσουν «ούτε με σφαίρες ούτε με κανέναν τρόπο».

«Αυτό που παρακολουθήσαμε είναι η απόλυτη καπήλευση δύο νεκρών παιδιών από ένα κόμμα που έχει στον πυρήνα του, στην πρακτική του την απόλυτη βία και μάλιστα τη βία ως σκοπό» παρατήρησε απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης ο οποίος σημείωσε το γεγονός ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής παρέλειψε οποιαδήποτε αυτοκριτική για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ένα μέλος του κόμματός του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...