Επίθεση στον σταθμάρχη: Και τρίτο πρόσωπο συμμετείχε στη συγκάλυψη

Επίθεση στον σταθμάρχη: Και τρίτο πρόσωπο συμμετείχε στη συγκάλυψη
Επίθεση στον σταθμάρχη: Και τρίτο πρόσωπο συμμετείχε στη συγκάλυψη

Και τρίτο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στη συγκάλυψη της υπόθεσης της άγριας επίθεσης κατά του σταθμάρχη του μετρό, στην Ομόνοια, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ.

Πρόκειται για πρόσωπο φιλικό ή συγγενικό της μητέρας των δύο ανήλικων αδελφών, που έχουν συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό.

Στις συνομιλίες της μητέρας, που περιέχονται στη δικογραφία, το πρόσωπο ακούει τους φόβους της γυναίκας για τη σύλληψη των αδελφών, χωρίς ωστόσο να τη συμβουλεύει να παραδοθούν οι ανήλικοι και να ζητήσουν συγγνώμη. Ενδεικτικά, σε μία απ’ αυτές τις συνομιλίες, η μητέρα ακούγεται να λέει:

“Έχουμε πολλά, ότι θα βγάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια…” και το φιλικό της πρόσωπο απαντά: “Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν και πολλά για να φοβηθείτε αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν ταυτοποιήσει ακόμα, Άστους να λένε”.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνομιλίες του αστυνομικού με τη μητέρα που επίσης υπάρχουν στη δικογραφία, “καίνε” τον ειδικό φρουρό, αφού σε μία από αυτές τη συμβουλεύει οι ανήλικοι να μην βγουν καθόλου από το σπίτι, ενώ χρησιμοποιεί και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους του, που διερευνούσαν την υπόθεση “Είναι βαρβάτη σύλληψη και την ψάχνουν όλοι.

Κοίτα να μην βγουν καθόλου από το σπίτι. Μην το κουνήσουν καθόλου. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με δικηγόρο. Μη βγουν από το σπίτι”, ακούγεται να λέει ο αστυνομικός. Όταν η μητέρα λέει “ναι”, εκείνος προσθέτει “για να μην πέσουν σε κανένα μ… ασφαλίτη”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...