«Αντίτιμο μόλις 12 ευρώ την ημέρα πληρώνει το Λούνα παρκ στην παραλία της Ψανής και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Τσέλιος τού κάνει “δώρο” και το ρεύμα»!

Αυτό αναφέρει σε παρέμβασή του ο Ανδρέας Κοτσανάς, τονίζοντας συγκεκριμένα:

«Συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα “διαφάνειας και χρηστής διοίκησης” ο κ.Τσέλιος παραχωρώντας χώρο στο λούνα παρκ που βρίσκεται έμπροσθεν του πρώην ξενοδοχείου “LIDO” στην παραλία της Ψανής για χρονική διάρκεια 135 ημερών και με επιφάνεια κάλυψης 250 τ.μ. λαμβάνοντας αντίτιμο για όλο το παραπάνω διάστημα 1600 ευρώ -μάλιστα καλά διαβάζετε- ήτοι 12 € την ημέρα!!!

Σημειωτέον ότι το ρεύμα που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του το λούνα παρκ είναι μια “ευγενική χορηγία” του κ.Τσέλιου στον ιδιοκτήτη του!!!

ΥΓ. Το αντίτιμο των 12 ευρώ αντιστοιχεί σε 4 χρήσεις του τραμπολίνο από ένα μικρό παιδί(4×3 ευρώ)!!!»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος Κοτσανάς καλό θα ήταν να είναι “διαβασμένος” πριν προβεί σε τέτοιου είδους αναρτήσεις που δεν θίγουν παρά τον ίδιο.
    Το αντάλλαγμα παραχωρήσεων χρήσης χώρου δεν είναι ”ημερήσιο” και δεν προκύπτει σε καμία περίπτωση από τις πόσες φορές θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά τα ψυχαγωγικά παίγνια.
    Το αντάλλαγμα τους μήνες και τα τ.μ. των δυο τελευταίων ετών καθόρισαν οι δυσμενής συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του covid -19.
    Υ.Γ. θα ήταν φρόνιμο κύριε Κοτσανά πριν κρίνετε αν ο κ. Τσέλιος παραδίδει μαθήματα Χρηστής Διοίκησης και Διαφάνειας;;;;;;;; να κοιτάξετε καλα μέσα σας αν εσείς με τις πράξεις σας, εχετε παραδώσει μαθηματα διαφανειας και χρηστής Διοίκησης!!!!!!!!!!!!!!

    • Μην ανησυχείτε ” ουδέν κρυπτόν από τον ήλιον ” Τσελιος είναι μόνο ένας!!!!!!!!!! Αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε Λιμενικό Ταμείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ούτε ένα ΤΕΙ δεν μπορέσατε να κρατήσετε άχρηστοι όλοι είτε είναι κοτσανας είτε είναι μπούλες είτε είναι ο οποίος δηποτε και σας πειράζει που έχετε ότι έχει απομείνει. Να φύγουν και αυτά και να κλαίνε οι ρέγκες για αυτό είστε

    • Ποιο ΤΕΙ να κρατησεις ειδικα οταν εγινε πανεπιστημιακο τμημα, 20 λεπτα αποσταση απο το Κουκουλι.. Και τι ΤΕΙ να κρατουσες οταν τα παιδια εκαναν μαθημα στα λυομενα.. Οταν το μεγαλο ποσοστο των φοιτητων ηταν απο Αχαια που πηγαινοερχονταν αυθημερον, και οι υπολοιποι φοιτητες απο Αθηνα κτλ δεν ευρισκαν σπιτι γιατι οι ντοπιοι προτιμουν να τα νοικιαζουν με τη μερα το καλοκαιρι..

  3. του χρονου να το δωσετε σε μενα με τιν ιδια προσφορα,γιατι υπαρχει οικογενια και δεν εχει ρευμα δεν εχει να φαι εκει δεν υπαρχει προσφαρα αλλα μονο οσοι γλυφουν!!!!!

    • Κάποιοι λειτουργούν και χωρίς γλύψιμο!!!!!!!!! Άλλοι είναι αυτοί που γλύφουν και έχει φτάσει η γλώσσα τους στα πατώματα………………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...