Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα και κυβέρνηση

Επίθεση Τσίπρα σε Στουρνάρα και κυβέρνηση
Την πρώτη μετά το καλοκαίρι συνδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμύα κριτική στην πολιτική της ελληνικής τρόικας.

Όπως τόνισε στην ομιλία του  “σε κάθε περίπτωση, το θέατρο του παραλόγου αναμένεται να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, τα νέα επεισόδια, που για άλλη μια φορά θα τα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα.
Μόνο που οι συμπρωταγωνιστές του θεάτρου, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, όσο και να αναδεικνύουν το υποκριτικό τους ταλέντο, δε συγκινούν τους θεατές. Κανείς δεν τους πιστεύει πια. Γιατί ο λαός θυμάται ότι με την προεκλογική κοροϊδία της επαναδιαπραγμάτευσης και τον παράλογο εκβιασμό της δραχμής υπέκλεψαν την ψήφο του”.

Όπως είπε, “τώρα, με τις προσχεδιασμένες, επικοινωνιακές αντιδράσεις τους, οι τρεις αρχηγοί προσβάλλουν, για μία ακόμα φορά, τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Ο κ. Στουρνάρας διαρρέει την υποτιθέμενη λογομαχία του με την τρόικα. Στην οποία, όμως, έχει προλάβει να παραδώσει σιδηροδέσμιους τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς και τους ανήμπορους. Ο εθελοντής αιχμάλωτος των δανειστών κ. Κουβέλης δήθεν αγανακτεί. Και διαμαρτύρεται προς όσους χαρακτηρίζουν ως προαποφασισμένα τα εξοντωτικά και ανάλγητα μέτρα που έχει ο ίδιος συναποφασίσει και έχει ήδη επικυρώσει”.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...