Επίσημο: Λουκάκου εξαετίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή, έως τώρα, του φετινού καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, «έσπασε» και πάλι τα ταμεία αποκτώντας τον Ρομέλου Λουκάκου από την Έβερτον. 

Μάλιστα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, με τον 24χρονο να υπογράφει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας (5+1). 

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται δηλώσεις του παίκτη, αλλά και του Ζοσέ Μουρίνιο. 

«Ο Ρομέλου είναι ένα φυσικό ταίριασμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας μεγάλος παίκτης. Είναι φυσιολογικό ότι θέλει να αναπτύξει την καριέρα του στη μεγαλύτερη ομάδα. Θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στην ομάδα και γνωρίζω ότι οι συμπαίκτες του θα τον καλωσορίσουν. Ανυπομονώ να ξαναδουλέψω μαζί του», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Από την πλευρά του ο Λουκάκου είπε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας την Έβερτον και τους οπαδούς της για τις τέσσερις υπέροχες σεζόν. Έχω κάνει μερικούς σπουδαίους φίλους και έχουμε μοιραστεί απίστευτες στιγμές. Όμως, όταν η Γιουνάιτεντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο έρχονται και σου χτυπούν την πόρτα, είναι μια ευκαιρία ζωής και δεν μπορείς να την απορρίψεις. Μπορούσε να δει κανείς τη μαχητικότητα, την αποφασιστικότητα και το πνεύμα σε αυτή την ομάδα κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League και θέλω να γίνω μέρος αυτού του συνόλου. Δεν μπορώ να περιμένω να τρέξω στο Ολντ Τράφορντ μπροστά σε 75.000 οπαδούς, αλλά πριν από αυτό είναι η προετοιμασία που πρέπει να ξεκινήσει η σκληρή δουλειά και ανυπομονώ για την πρώτη προπόνηση». 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/292256-Episemo-Loykakoy-exaetias-ste-Mantsester-Gioynaitent ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...