Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Παναγιώτης Βάσιος στο Χαλάνδρι

Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Παναγιώτης Βάσιος στο Χαλάνδρι

Δήμαρχος ο Παναγιώτης Βάσιος στο Χαλάνδρι

Τα δημοτικά δρώμενα στο Χαλάνδρι αρχίσανε πριν να γυρίσει ο χρόνος. Ο Παναγιώτης Βάσιος, γνωστός για την πολυετή προσφορά του στην πόλη, ηγείται πλέον δημοτικού συνδυασμού με το όνομα «Χαλάνδρι, Απόφαση Ευθύνης!».  Στην ιδρυτική διακήρυξη ο κ. Βάσιος αναφέρει:

 

Φίλες και Φίλοι,
Ξεκινάμε!
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης σας γνωρίζω ότι o συνδυασμός μας «Χαλάνδρι, Απόφαση Ευθύνης!» θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η πρωτοβουλία μας για συγκρότηση συνδυασμού με ευρωπαϊκό, προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πρόσημο, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, λαμβάνοντας μορφή ισχυρού κινήματος πολιτών.
Θέτουμε τον πήχη ψηλά, με ΣΙΓΟΥΡΙΑ, πάμε για τη ΝΙΚΗ!
Ανεξάρτητοι και με όρεξη για δουλειά, με μεράκι για δημιουργία, διεκδικούμε ο Δήμος Χαλανδρίου να αλλάξει σελίδα, να γυρίσει στην κανονικότητα, καταθέτοντας καθαρές προτάσεις συμβατές με τη σύγχρονη ευρωπαϊκή και διεθνή πραγματικότητα.
ΣΗΜΕΡΑ ανακοινώνουμε ένα μέρος των συνεργατών και υποψηφίων του συνδυασμού μας, τις βασικές αρχές και το όραμά μας για το Χαλάνδρι.


xalandri-panagiotis-vasios

 


Με «ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» προτείνουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης με το Δημότη.
• Μπορούμε η πόλη μας να γίνει ο πρώτος δήμος σε απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για τις κοινωνικές και αναπτυξιακές υποδομές της. Σήμερα είμαστε στο μηδέν. 
• Χαράζουμε από την αρχή το δρόμο της ανάπτυξης της πόλης μας, με επενδύσεις μέσα από συνεργασίες και συμπράξεις, και όχι με χρήματα που προέρχονται από τις στερήσεις του κοινωνικού συνόλου.
• Στηρίζουμε με ευρύ δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης όλους τους πολίτες μας και αντιστεκόμαστε σε αυτούς που μας οδηγούν στη φτωχοποίηση. Πρώτη προτεραιότητά μας θα είναι να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς πρόσβαση σε παιδικό σταθμό.
• Διεκδικούμε ένα δήμο με περιβαλλοντική ευαισθησία, ποιότητα ζωής και πολιτισμό απέναντι στη σημερινή διαχειριστική λογική ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας. Αξιοποιούμε τα απορρίμματα με διαλογή στην πηγή, με έμφαση στην ανακύκλωση, στην επαναχρησιμοποίηση και στην οικιακή κομποστοποίηση με την ενεργή συμμετοχή όλων μας. Χωματερές δεν υπάρχουν στην Ευρώπη και δε θα τις συντηρούμε πλέον και εδώ!
• Ενισχύουμε τις καινοτομικές δραστηριότητες, με επένδυση στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στις νέες τεχνολογίες. Διευκολύνουμε τον πολίτη στην επαφή του με το Δήμο.
• Μπορούμε να φέρουμε σε επαφή τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους δημόσιους οργανισμούς και τους κατοίκους της πόλης μας, προκειμένου να αυξήσουμε την απασχόληση των νέων του δήμου μας. Λέμε ναι στην ιδιωτική πρωτοβουλία δρώντας παράλληλα ως εγγυητές του δημοσίου συμφέροντος. 
• Δημιουργούμε τον θεσμό του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» και φροντίζουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι του κράτους.
• Αναβαθμίζουμε το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης μας για να ξαναζωντανέψουμε την πλατεία Χαλανδρίου! 
• Εφαρμόζουμε ένα διαφορετικό πρότυπο εξουσίας με γνώμονα τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.

Φίλες και Φίλοι,

Γνωρίζετε ότι ως Αντιδήμαρχος στο Χαλάνδρι, συγκρούστηκα και δε συμβιβάστηκα όταν έκρινα ότι υπηρετώ το συμφέρον των πολιτών. Έτσι και τώρα αποφασιστικά θα δουλέψω με τους συνεργάτες μου με σχέδιο και όραμα με επίκεντρο τον πολίτη για την πρόοδο της πόλης μας.
Σήμερα ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε τα δεδομένα στην πόλη μας.
Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους με αίσθημα ευθύνης και σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας στον αγώνα της ελπίδας και της αλλαγής. Είμαι πεπεισμένος ότι με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε μια καλύτερη και σύγχρονη πόλη.
Ο συνδυασμός μας αποτελείται από καταξιωμένες προσωπικότητες, με πρωτοπορία στους κοινωνικούς αγώνες, στον αθλητισμό, στα σχολεία, στις επιστήμες και στην επιχειρηματικότητα.

Με τιμή,
Παναγιώτης Βάσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου με το συνδυασμό 
«Χαλάνδρι, Απόφαση Ευθύνης!»

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/350363-Episemo-Ypopsephios-Demarchos-o-Panagiotes-Basios-sto-CHalandri ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...