Επίσκεψη Καραγκούνη στη Ναύπακτο

Επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες στη πόλη της Ναυπάκτουπραγματοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς τις ανάγκες και τα προβλήματα των υπηρεσιών.

Αρχικά ο κ. Καραγκούνης επισκέφθηκε την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου. Κατά την επίσκεψη αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το διοικητή κ. ΜπέκοΚωνσταντίνο, τον υποδιοικητή κ. Χριστοβασίλη Αθανάσιο καθώς και με αξιωματικούς και διοικητικό προσωπικό. Τους ευχαρίστησε θερμά για τις προσπάθειες που καταβάλουν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στο έργο τους, ειδικά μέσα στις δύσκολές συνθήκες της πανδημίας. Ο διοικητής κ. Μπέκος, ανέπτυξε τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν το πυροσβεστικό σώμα Ναυπάκτου. Έτσι συζητήθηκε το γνωστό ζήτημα για το οποίο έχουν ήδη υπάρξει αναφορές στα συναρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες και δεν είναι άλλο από τη μετεγκατάσταση της υπηρεσίας στο χώρο απέναντι από το ΚΤΕΛ της πόλης . Ως γνωστόν το εν λόγω αίτημα σχετίζεται με την επιχειρησιακή αρτιότητα της υπηρεσίας, με την εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο, με τις καλύτερες και πιο χρηστικές εγκαταστάσεις της νέας δομής . Ήδη υπήρξε επικοινωνία του κ. Καραγκούνη με την ΕΤΑΔ προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις για παραχώρηση του σχετικού κτήματος που θα καταστήσει δυνατή την μετεγκατάσταση της υπηρεσίας. Συζητήθηκε ακόμη και το θέμα της αναβάθμισης της πυροσβεστικής υπηρεσίαςΝαυπάκτου από Γ τάξη σε Α, καθότι οι ανάγκες είναι πολλές και το εν λόγω σώμα βρίσκεται σε κομβικό και στρατηγικό σημείο ενώ είναι προφανής η ανάγκη ενίσχυσης του δυναμικού του. Ο βουλευτής θα έχει σύντομα συνάντηση με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ζητήματα αυτά. 

Στη συνέχεια ο κ. Καραγκούνης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του και να πραγματοποιήσει εκτενή συζήτηση με τον διοικητή του τμήματος κ. Κυρίτση Παναγιώτη  και  τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αιτωλίας κ. Κακούση Κωνσταντίνο κατά την οποία μάλιστα ο κ. Καραγκούνης τόνισε τη μοναδική και πολύτιμη προσφορά της αστυνομίας στην αντιμετώπιση και στο καλύτερο έλεγχο των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας. Από την πλευρά του ο διοικητής κ. Κυρίτσης Παναγιώτης, του μετέφερε τα βασικά προβλήματα της υπηρεσίας.Προβλήματα που αφορούν ιδίως τη σαφέστερη και εξειδικευμένη διάκριση των αρμοδιοτήτων και την ενίσχυση υλικοτεχνικών υποδομών, κυρίως με αστυνομικά οχήματα . 

Τέλος ο βουλευτής επισκέφθηκε το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου, όπου ξεναγήθηκεαπό τον πρόεδρο της διοίκησης του σταδίου κ. Μίχο Γεώργιο, τον αντιπρόεδρο του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Παπαζήση Ζήση και τον προϊστάμενο διοίκησης του σταδίου κ. Καλφούvτζο Ανδρέα στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Συνεχάρη τους αρμοδίους για το πολύτιμο έργο τους, ενώ τονίσθηκε έντονα η συνδρομή της γενικής γραμματείας αθλητισμού μέσω της οποίας δόθηκαν τασχετικά κονδύλια για την εγκατάσταση νέου τάπητα τύπου ταρτάν στο στάδιο και διασφαλίστηκε η συντήρηση τουήδη υπάρχοντος χλοοτάπητα. Ήδη έχει προηγηθεί όλο το τελευταίο διάστημα η συντήρηση των κερκίδων του σταδίου αλλά και των ευρύτερων χώρων αυτού. Συζητήθηκε δε και ο στόχος για ευρύτερη αναβάθμιση του γηπέδου καθώς και η επέκταση των εγκαταστάσεών του, προσπάθεια που υποστηρίζεται και από τη δημοτική αρχή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...