Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων

Κυριάκος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το πρωί τη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου της Αθήνας.

«Οι εργαζόμενοι του δήμου της Αθήνας κρατούν καθαρή την πόλη αυτές τις άγιες μέρες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας ώστε να μπορούν να επιτελούν την αποστολή τους με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ..

Επίσης, ανέφερε ότι από τη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους διαπιστώσε ότι «ένα εξαιρετικά περίπλοκο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά στις προμήθειες, δεν επιτρέπει στους δήμους να προμηθεύονται με την απαραίτητη ταχύτητα τα απολύτως βασικά, όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφάλειας, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Όπως είπε, αυτές οι «θεσμικές ατέλειες πρέπει να διορθωθούν» έτσι ώστε το σύστημα της διαχείρισης των απορριμμάτων να δουλεύει προς όφελος όλων και να μην αισθάνονται οι εργαζόμενοι ότι κάθε μέρα κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η υγεία τους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...