Επίσκεψη της Α.Δ.Κ.Ν. στο Διοικητήριο Ναυπάκτου

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μπουλέ και τους υποψήφιους συμβούλους  Καραδήμα Μπάμπη, Καρέλη Λεμονιά, Κονίδα Κώστα, Κοτρώνη Κώστα και Πράππας Γιάννη επισκέφθηκαν σήμερα στο Διοικητήριο Ναυπάκτου τους διοικητές και το προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος, της Τροχαίας και του Λιμενικού  Ναυπάκτου.

Ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του προσωπικού του Τμήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  και στη συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά με το δήμο Ναυπακτίας για το σκοπό αυτό.

Ο διοικητής της τροχαίας κ. Ράμμος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την ειδική υπηρεσία που δημιουργήθηκε για την Ιόνια οδό και τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της πόλης.

Η προϊσταμένη του Λιμενικού κ. Θωμοπούλου αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του τμήματος που αγκαλιάζουν όλο το παραλιακό μέτωπο από τα Τριζόνια μέχρι τη Ρίζα και στις ανάγκες σε προσωπικό που έχει η υπηρεσία ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες και σύνθετες υποχρεώσεις της.

Ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ Γιάννης Μπουλές ευχαρίστησε τους επικεφαλής των ανωτέρω Υπηρεσιών για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια και με τις τρεις Υπηρεσίες. Υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει και στο μέλλον ώστε  η συνεργασία αυτή να διευρυνθεί για το καλό της πόλης και του δήμου..

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...