Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και του Δημάρχου Ναυπακτίας στην Στέγη του Συλλόγου "ΑΛΚΥΟΝΗ"

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Μπουλές και η Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μαρία Ζιαμπάρα επισκέφτηκαν το Σύλλογό μας και ειδικότερα τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπου και ξεναγήθηκαν. Ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της και γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ».

Τους υποδέχτηκαν και συζήτησαν μαζί τους η Πρόεδρος κ.  Βασιλική Παναγοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Θάνος Ρισβάς, το μέλος κ. Ευτυχία Ανδρονιάδη, οι εργαζόμενοι της Δομής καθώς και οι Φιλοξενούμενοι ΑμεΑ της Στέγης.

Ο κ. Κατσιφάρας ενημερώθηκε για την υποβολή του φακέλου ανέγερσης δύο νέων Στεγών προς την Περιφέρεια προκειμένου να ψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Επίσης ζητήθηκε η συνδρομή του για την αποπεράτωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας εξέφρασε το θαυμασμό του για το έργο που επιτελείται και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Η πρόεδρος κ. Παναγοπούλου εξέφρασε την αγωνία της για το μέλλον όλων των Δομών του Συλλόγου.

Τέλος, οι Φιλοξενούμενοι ΑμεΑ προσέφεραν στον κ. Περιφερειάρχη και στον κ. Δήμαρχο δώρα για το Πάσχα, τα οποία είναι χειροποίητα, από τους ανθρώπους ΑμεΑ των εργαστηρίων του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...