Επί εννιά ώρες παρέμενε αβοήθητη και αιμόφυρτη

Επί εννιά ώρες παρέμενε αβοήθητη και αιμόφυρτη
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την απίστευτης σκληρότητας ληστεία, σε βάρος 79χρονης, στο κέντρο του Βόλου, χθες το πρωί, η οποία, έμεινε για εννέα ολόκληρες ώρες αιμόφυρτη και αβοήθητη και μπορεί να πέρασε μια δύσκολη νύχτα, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 
Ο 19χρονος δράστης, που κατάγεται από χωριό του Πηλίου και διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με την ηλικιωμένη, είναι άνεργος και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όλα έγιναν στις 9.30 χθες το πρωί, σε πολυκατοικία επί των οδών Γαμβέτα – Αλεξάνδρας, στο Βόλο, όταν ο 19χρονος, χτύπησε την πόρτα της 79χρονος, που ήταν διαχειριστής, με το πρόσχημα ότι ήθελε να της πληρώσει τα κοινόχρηστα. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη άνοιξε και ο νεαρός, χωρίς δεύτερη κουβέντα, άρχισε να την μαχαιρώνει με έναν σουγιά, καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο θώρακα, στην πλάτη, στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, πρέπει να του έφυγε ο σουγιάς από τα χέρια, με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα ψαλίδι που βρήκε στο σπίτι και να συνεχίσει να την χτυπάει. Η άτυχη ηλικιωμένη, έπεσε στο πάτωμα αιμόφυρτη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι της ήταν γεμάτο αίματα. Τελικά ο 19χρονος, αφού έκλεψε χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας που βρήκε, έφυγε σαν κύριος, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Την άτυχη ηλικιωμένη, είδε να κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα μια γειτόνισσα από την απέναντι πολυκατοικία, μετά από εννέα ολόκληρες ώρες (στις 6.30 το απόγευμα) και ειδοποίησε την Αστυνομία και τον αδελφό της.
Στο διαμέρισμα πήγε και άνοιξε την πόρτα ο αδελφός της, ενώ μονάδα του ΕΚΑΒ παρέλαβε την ηλικιωμένη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση και, μετά από αξιοποίηση μαρτυριών και άλλων στοιχείων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα του δράστη, στην ίδια πολυκατοικία, για να τον συλλάβουν, γύρω στις 7 το απόγευμα! Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ομολόγησε ότι ήταν αυτός που μαχαίρωσε την ηλικιωμένη και δήλωσε ότι έκλεψε μικροποσό, καθώς τρόμαξε από τα αίματα…

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο 19χρονος, απασχολεί για πρώτη φορά τις αστυνομικές αρχές, ενώ στην Αστυνομία δήλωσε ότι παλιότερα δούλευε ξυλουργός και σήμερα είναι άνεργος. Η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει την εξέτασή του από γιατρό, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι.

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...