Επαφές και μέτρα για τον COVID 19

Επαφές και μέτρα για τον COVID 19

Δύσκολες ώρες για την ανθρωπότητα, τη χώρα μας και το Δήμο μας,  έχει δημιουργήσει η απειλή του Κορονοϊού, με πολλαπλό αντίκτυπο στην προσωπική υγειά, στο δημόσιο σύστημα υγείας, στην εκπαίδευση, στην οικονομία, στο εμπόριο, στην παραγωγη, στις επιχειρήσεις, στον τουρισμό ακόμα και στην κοινωνική μας ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό ο  συνδυασμός Όραμα για τη Δωρίδα τις τελευταίες μέρες πραγματοποίησε κύκλο επαφών με το δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για όλα τα τρέχοντα θέματα του Δήμου αλλα  και οργάνωσης και προετοιμασίας σχετικά με τον κορονοιο.


Αφού ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα δράσεις και το μελλοντικό σχεδιασμό έθεσε τις δυνάμεις του στη διάθεσή του δήμου για οποιαδήποτε βοήθεια στις κρίσιμες τούτες μέρες χωρίς όμως να δώσει λευκή επιταγή στη δημοτική αρχή να πράξει ανεξέλεγκτα ότι θέλει.

Στις δύσκολες αυτές εβδομάδες, προτεραιότητα μας είναι οι συμπολίτες μας και όχι να  ασκήσουμε δημόσια κριτική, θα διατηρήσουμε όμως το δικαίωμα μας για όταν με το καλό η κατάσταση βελτιωθεί να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Προς το παρόν, μια μόνο επισήμανση: Μένουμε όλοι στο σπίτι, τηρούμε τα μέτρα που επισημαινουν οι αρχές, ακούμε την επιστημονική κοινότητα, ώστε το τέλος αυτης της δοκιμασίας να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς για να ξαναστήσουμε τις ζωές μας

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ

ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...